Dur partit a Cardona, 3-3

El Cardona ha realitzat el passadís al campió. Poques més mostres d’esportivitat s’han vist durant el partit.

La primera part ha estat de domini del campió, on ha intentat jugar la pilota, però l’estat del camp no li ha posat gens fàcil a un Sallent que s’ha trobat un Cardona molt motivat i necessitat dels punts per intentar eludir el descens, en la única ocasió de gol del Cardona s’avançava al marcador, 0-1 min. 15, però deu minuts després en una falta penjada a l’àrea Besora de cap assolia l’empat.

La segona part ha començat amb un Cardona que al primer minut de joc en una desafortunada jugada del Sallent s’ha trobat amb el 2-1 al marcador, a partir d’aquí el Cardona ha pujat la tensió del matx amb un joc dur, i barroer i continues pèrdues de temps, tolerades per l’arbitre. Creiem però que aquesta actitut ha perjudicat més que no ha beneficiat al Cardona ja que el Sallent encara l’ha encoratjat més.

 Javi Fernandez d’un gran xut de falta feia l’empat. Però novament el Cardona prenia aventatge, en una jugada on el jugador del Sallent, Pablo, es objecte de falta l’àrbitre li dona una mala llei de l’aventatge ja que perd la pilota el jugador que rep la falta, i dos jugadors del Cardona en fora de joc clamorós acaben marcant davant la sortida desesperada de Pino, 3-2.

Faltaven 10 minuts i el Sallent ha tingut ocasions per marcar Jose Maria, quan marxava tot sol s’ha aturat pensant que l’àrbitre havia xiulat, Javi Fernandez, en una jugada d’estratègia ha entrat a l’àrea i el seu xut creuat s’ha estavellat als dos pals i finalment  ha acabat a les mans del porter, però tanta insistència dels sallentins ha tingut el seus fruits en una pilota solta dins l’àrea Jose Maria d’un fort xut ha fet l’empat.

El Sallent creiem que ha merescut la victòria i l’ha buscat fins al final però no ha pogut ser.

CE Sallent:
Antonio, Quintana, Ivan, Noguera, Ambrós, Bacardit, Javi F., Isaac, Ivan M., Raül, Besora. També Sergio D., Medina, Da Silva, Pablo, Jose Maria.

Gols:
(1-0) min. 15, (1-1) Besora min. 25, (2-1) min. 46, (2-2) Javi F. min. 70, (3-2) min. 80, (3-3) Jose Maria min. 85

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s