Un gran Sallent dona la sorpresa, 1-0

Un gran Sallent va donar la sorpresa al impossar-se a l’Organyà, per un gol a zero, resultat extramadament curt vistes les innombrables ocasions que ha dispossat el Sallent.

El matx ha estat presenciat per nombrosos expectadors que no s’han volgut perdre aquesta experiència a la Copa Catalunya, i el Sallent no els ha defraudat doncs em presenciat un dels partits més entretinguts de la temporada on la pilota s’ha estabellat fins a tres vegades al pal de la porteria de l’Organyà.

El partit ha començat amb un Sallent molt ben posicionat damunt del camp, i sortint a la contra quan tallava la pilota. El primer gol a arribat en un còrner al minut 23 de partit, en que  la pilota arriba al segon pal i Besora de cap estableix el 1-0.


Jugada del penal comés sobre Alberto.

El Sallent en aquesta primera part ha disposat de les seves millors ocasions, un penal comés sobre Alberto quan aquest encarava el porter, que Sergio a tirat al pal, una jugada de Jose Maria que supera el porter i amb tota la porta lliure estavella la pilota al pal, una jugada de Pablo trencant el fora de joc que en el darrer moment no encerta a xutar, una contra de Jose Maria que sol davant del porter li pica per dalt i tot i superar el porter la pilota bota a bans d’entrar i passa per sobre el traveser, l’Organyà a tingut també una bona ocasió per empatar però la defensa sallentina en última instància l’ha desbaretat.

El Sallent ha tingut més opcions però l’àrbitre a picat fora de joc, que en alguna ocasió ho eren però en moltes ha errat, tallant el que eren clars u contra u amb el porter.

La segona part ha baixat de intensitat però el Sallent, ha seguit tenint ocasions, per mitjà de Jose Maria, Alberto, Besora, que al darrer minut a tirat un altre xut al pal. Abans però l’Organyà s’havia quedat amb 10 per doble amonestació.

Nervis al final per lo ajustat del marcador, però victòria al final que ha fet que tots els aficionats marxessin amb la satisfacció haver presenciat un gran matx. 

CE Sallent:
Antonio, Da Silva, Noguera, Isaac, Quintana, Jose Maria, Pablo, Medina, Sergio, Besora, Alberto. També Ambrós, Javi, Bacardit, Alfredo.

Gols:
(1-0) Besora min. 23

Advertisements

One thought on “Un gran Sallent dona la sorpresa, 1-0

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s