Adéu al somni amb un gran partit!!!

El CE Sallent va dir ahir adéu al somni de la Copa Catalunya, amb el cap ben alt i el cor encès. Un partit on la lamentable actuació del col·legiat va acabant tombant un duel molt equilibrat, on el Sallent va gaudir de les millors ocasions.

El partit va començar amb un cert descontrol sallentí davant el major ritme de competició de l’Aiguafreda, però poc a poc el Sallent va anar agafant confiança i plantant-se sobre el terreny de joc, tot i que cedia el camp a l’Aiguafreda.

Al minut 17 una bona jugada de Jose Maria trencant el fora de joc, establia el 1-0 pels sallentins, però poc va durar l’alegria tres minuts més tard en una desafortunada jugada de falta l’Aiguafreda feia l’empat.

El Sallent seguia fent el seu partit, esperant l’Aiguafreda i sortint amb perill a la contra, en una d’aquestes jugades va arribar la jugada clau del partit, una pilota llarga en que Besora s’anticipa a la defensa i davant la sortida desesperada del porter arriba abans i toca la pilota amb el cap, i el porter sense opcions xoca amb Besora derrivant-lo sent el darrer home, i suposant la targeta vermella, però no, l’àrbitre es fa l’orni i per no haver d’expulsar el porter ni tant sols pica falta, ja que l’Aiguafreda no duia porter suplent i quedava tot el partit per endavant.

La primera part va finalitzar amb aquest resultat.

El segon temps comença amb el Sallent donant entrada a homes de refresc, Medina, i Alberto que va fer que els locals fossin més perillosos encara. En una contra Alberto s’escapa sol cap a la porta contraria i rep una entrada per darrera que obliga, ara si, a expulsar el defensa de l’Aiguafreda. Les coses es posaven bé pel Sallent que en aquests moments ja havia agafat la mida a l’Aiguafreda, i li plantejava un partit de tu a tu.

Poc després l’àrbitre va voler igualar la contenda en una jugada que concedeix falta a favor de l’Aiguafreda, però amb el xoc Noguera queda estès a terra sense respiració, l’Aiguafreda sense massa esportivitat treu la falta ràpida i a poc està de marcar però la jugada acaba amb el porter del Sallent rebent una dura entrada que tampoc xiula, però la defensa pot enviar a córner la pilota. Noguera encara a terra es reincorpora i recrimina al jugador de l’Aiguafreda l’acció, i l’àrbitre de forma extraordinàriament rigurosa li treu vermella directa.

Aquí va estar la clau del matx, amb l’expulsió el Sallent va entrar en uns moments de desconcert que l’Aiguafreda en una contra va aprofitar per avançar-se, 1-2.

El Sallent després, va passar a una defensa de tres i sen va anar cap endavant a buscar el partit, i si fos de justícia l’hauria d’haver trobat, Alberto va disposar d’una gran ocasió, Jose Maria treu un gran xut que el porter que ja hauria d’haver estat expulsat al primer temps treu amb una extraordinària aturada, Besora també va tenir la seva ocasió, en fi tot un primera catalana demanant el temps!!!

Al minut 90 va venir la culminació de la mala feina arbitral, Alberto controla dins l’àrea i només té davant seu el porter, ja es cantava l’empat, però es entrat per darrera durament amb falta que li deixa el turmell com un bot, i inexplicablement o no?, l’àrbitre no pita res indignació general, Pablo li reclama i ens l’expulsa, però és igual el mal ja estava fet, i el Sallent ja no es rendia, els 5 minuts addicionals ho va seguir intentant provocant corners, i apretant, però una contra al minut 95 va suposar el 1 a 3 i el xiulet final, ja que no vam arribar ni a sacar de centre.

Gran partit dels locals, posant fi a una temporada excepcional, i rebent una colossal ovació d’una afició entregada que va gaudir amb el joc dels seus, i va recolzar en tot moment fins i tot amb una gran entrada amb unes 400 persones presenciant el matx!!

Gràcies a tots i fins l’any vinent!!!

CE Sallent:
Paco, Da Silva, Noguera, Alfredo, Javi, Sergio, Isaac, Pablo, Jose Maria, Besora, Bacardit. També Medina, Alberto, Quintana, Ambrós

Gols:
(1-0) Jose Maria min. 17, (1-1) min. 20, (1-2) min. 60, (1-3) min. 95

Anuncis

One thought on “Adéu al somni amb un gran partit!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s