MEMORANDUM 2009/2010

Des del Centre d’Esports Sallent varem creure que calia incorporar les noves tecnologies al dia a dia del club, fruit d’aquest convenciment cap a l’agost de l’any 2007, varem decidir que el CE Sallent havia de tenir el seu lloc a la xarxa Internet, i varem crear el weblog del de l’entitat, amb el domini www.cesallent.org.

Aquest blog va néixer per a ser un recull de la intensa vida social de l’entitat, i una nova forma de comunicació amb els socis i simpatitzant.

Amb aquest Memoràndum que avui us presentem recollim les principals notícies publicades al weblog del Centre d’Esports Sallent, les principals dades esportives del primer equip de l’entitat, que aquest any s’ha proclamat brillant campió , i les estadístiques de visites del weblog que només fan que reflectir, el que ja pensàvem quan varem decidir estar a la xarxa, que seria un gran èxit.

ARXIU DISPONIBLE AQUÍ. I com a post fix a l’apartat de Història.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s