Mesures de gràcia

Amb motiu del triomf de la Selecció Espanyola Absoluta en la Copa Mundial Sudáfrica 2010 , el President de la Real Federación Española de Fútbol ha acordat adoptar unes mesures de gràcia, aplicables a les infraccions comeses amb anterioritat al 20 de juliol de 2010. En aquest sentit, el President de la Federació Catalana de Futbol,ha acordat:

 

  • Deixar sense efecte les sancions pendents de compliment consistents en suspensió o inhabilitació imposades pels òrgans disciplinaris federatius fins a quatre partits o un mes i les de clausura d’instal·lacions esportives, fins a dos partits. Si la suspensió o inhabilitació fos per més, s’haurà de complir l’excés.

Per tant tots els jugdors sancionats fins a quatre partits queden alliberats de la sanció.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s