Assemblea Socis

L’assemblea celebrada el passat divendres va comptar amb una nodrida presència de socis de l’entitat, que varen aprovar per unanimitat les comptes i modificacions a la reglamentació interna presentades per la Junta Directiva.

Al no presentar-se cap més candidatura la Junta Electoral presidida pel soci Amadeu Fàbregas, i de Secretari Isidre Pola, varen proclamar la reelecció de Josep Besora com a president del CE Sallent.

La Junta encapçalada per Josep Besora estarà formada per, Antoni Feixa, Jordi Salas, Luis Parra, Manuel Claramonte, Alonso Romero, David Romero, Ramon Besora, Xavi Serena, Ramon Estrada, Lorenzo Duran, Francisco Garcia, Antonio Rodriguez, Xavi Miranda.

Entre les novetats de l’assemblea va destacar la presentació del carnet de simpatitzant on per tant sols 10€, els simpatitzants podran tenir accés a veure 10 partits del primer equip durant la present temporada, aquest carnet té per objectiu incentivar la presència d’aficionats al camp, de manera que el cost de l’entrada no sigui un impediment.

Crònica publicada al Regió 7.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s