El Sallent va merèixer més sort, 2-2

Intens partit on el Sallent ha merescut endur-se els 3 punts, però la falta de punteria i la mala sort ho ha impedit.

El Sallent ha anat sempre a remolc en el marcador, ja que al minut 26 desbordant per banda dreta s’avança el Canovelles, poc després, minut 34, Besora en una gran jugada ha fet l’empat. El Sallent ha dispossat de més ocasions per marcar amb Manu, Besora, Adri.

Al segon temps, el Sallent ha sortit fred i en el primer minut en un despiste defensiu ha rebut el 1-2, resultat que no reflectia el joc ni les ocasions, el Sallent ha empatat més tard per mediació de Manu, i a gaudit de les millors ocasions que per mala fortuna, no han acabat entrant, un gran xut de Batanero que ha ensopegat amb el porter, dues jugades de Besora que han sortit rascant els pal i el travesser, Manu encarant un mà a ma amb el porter, un cop de cap de Sergio D. amb una extraordinària intervenció del porter, en fi però no ha pogut ser, 2-2, i el primer punt al sarró i copa de Festa Major per al Sallent.

CE Sallent:
Edu, Damià, Noguera, Pablo, Boltor, Sergio D., Batanero, Antonio, Adri, Manu, Besora. També: Da Silva, Quintana, Uri, Jose Maria.

Gols:
(0-1) min. 26, (1-1) Besora min. 34, (1-2) min. 46, (2-2) Manu min. 76

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s