Victoria i copa pel Sallent!!

El Sallent s’ha endut la victòria en el desplaçament a Sant Feliu de Codines, i la copa de Festa Major. Un partit que el Sallent hauria d’haver guanyat amb més amplitud del que reflexa el marcador, però victòria al cap i a la fi.

Al minut 7 Adri encara el porter del Sant Feliu però no encerta a definir i el seu xut se’n va forà. El Sallent tot i no estar massa brillant si que duia el control del matx, i al minut 24 una internada de Boltor a l’àrea, acaba amb penal, que Sergio s’encarrega de transformar en el 0 a 1.

Al minut 45 Batanero des de fora l’àrea engalta un bon xut que s’estavella al travesser.

Amb el segon temps, semblava que el partit s’hauria de decidir aviat pel costat del Sallent que demostrava ser millor equip que el Sant Feliu, que si em de ser fidels al que hem vist no ens a agradat gaire. Boltor molt actiu tot el partit, tant en atac com en defensa, fa una gran jugada individual i el seu xut se’n va al pal.

Al minut 77 Batanero, fa el gol de la jornada, surt d’un retall al seu camp i etziba un gran xut, encara en terreny propi, que agafa el porter lleugerament avançat i res no pot fer per evitar el gol.

El partit semblava dat i beneit ja que el Sant Feliu de Codines no inquietava gens la porta del Sallent, però al minut 85 un falta amb rebot inclòs fa que la pilota entri a la porteria del Sallent, 1 a 2, han estat 5 minuts de nervis més per la incertesa del resultat que per les ocasions reals dels de Sant Feliu de Codines.

CE Sallent:
Edu, Boltor, Noguera, Pablo, Damià (Quintana min. 74), Sergio (Da Silva min. 83), Antonio, Batanero (Dani min. 80), Adri, Manu (Uri min. 70), Besora (Yuti min. 86)

Gols:
(0-1) Sergio penal min. 24, (0-2) Batanero min. 77, (1-2) min. 85

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s