Important victòria fora de casa, 0-2!!


Instantània de la falta que a acabat amb el 0 a 1.

 

Clar triomf del Sallent aquesta tarda al camp de Les Franqueses del Vallès, per un còmode 0-2.

El Sallent millor posicionat i assentat sobre el terreny de joc no ha patit per endur-se els tres punts.

Al primer temps al minut 11, gran jugada de combinació del Sallent que culmina Batanero amb un gran xut que el porter local amb una gran intervenció evita el gol. Al minut 23 falta picada per Batanero on el porter es fa un embolic i acaba introduint-se la pilota dins la seva porta, 0-1. Al minut 37 una nova falta pentinada a l’àrea de Les Franqueses, el porter la rebutja i la deixa morta dins l’àrea petita i Dani que arriba una mica forçat no pot cantar el gol quan ja ho semblava. Els locals tenien un cert control territorial però en tot el partit no han inquietat la porta defensada per un segur Alex.

Al segon temps ha començat de la millor manera possible, una nova bona jugada a base de parets de la davantera del Sallent que acaba amb un xut de Batanero refusat amb les mans a dins a l’àrea, el penal s’ha encarregat Sergio de transformar-lo, 0-2.

El Sallent després s’ha dedicat a sortir amb perill a la contra i de justicia hauria d’haver marcat algun altre gol, però Besora que ha desviat una passada de Dani ha enviat la pilota al pal, Adri també hauria pogut marcar.

Hem de comentar, perquè no ens en podem estar, dues jugades esgarrifoses (especialment la segona) com no veiem feia temps en un camp de futbol, a 10 minuts de final Uri que feia poc havia entrat per Besora supera en una contra el seu defensa que sense cap mirament li fa una duríssima entrada on l’àrbitre no ha volgut veure més que una groga, però el pitjor encara estava per arribar poc més tard Uri controla una pilota al corner en posició estàtica, i un defensa que sembla no tenir res al cap li fa una entrada descomunal a fer mal, per fortuna no ha estat així, i l’àrbitre que encara ha estat més vergonyós diu que a anat per la pilota i només li treu una trista groga davant la indignació dels jugadors del Sallent.

Per sort el partit a acabat i no em hagut de patir més entrades com aquestes, en aquests darrers minuts dos jugadors han estat expulsats de l’equip local per protestar, els violents han acabat el partit.

CE Sallent:
Alex, Da Silva, Damià, Noguera, Quintana, Sergio D., Dani, Pablo, Adri, Besora, Batanero. També Isaac, Sabatés, Uri, Jose Maria, Alfredo.

Gols:
(0-1) Batanero min. 23, (0-2) Sergio D. penal min. 47

Àrbitre principal: Anillo Serrano. Durant el partit molt malament, amb les jugades esmentades lamentable que es dediqui a un altre cosa. No ha castigat la duressa de les entrades.
Auxiliars: Giner Clopes i Caballero Salazar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s