Jornada 9. CE Sallent – CF Can Boada

Després de l’empat de prestigi al camp del líder ara toca ratificar els bons resultats obtinguts darrerament amb una victòria a casa contra el CF Can Boada.

Comentar que el Can Boada encara no ha aconseguit guanyar cap encontre a domicili, i fa 5 jornades que no coneix la victòria, sent les seves dues sortides dues derrotes 7 a 0 amb el Llinars, i 5 a 0 amb el OAR Vic, així doncs, en principi, i només en principi seria un bon rival per apuntar-nos una convincent victòria.

El jugador d’aquesta setmana un porter històric del CE Sallent, Federo Diaz, o Diaz I quan coincidia amb el seu germà a l’alineació del Sallent. Va defensar la porta del Sallent als anys 70 i assoli un ascens a primera Regional, també ha estat entrenador del Primer Equip en diverses ocasions. Destacava del seu joc la potencia, agilitat i valentia.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s