“Molt malament”, 2 Can Boada, 2

El Sallent ahir va empatar el seu partit a casa contra el Can Boada.

Un mal partit i pitjor resultat, ja que d’haver obtingut la victòria combinada amb els altres resultats ens hauria permès escalar unes quantes posicions a la taula.

Un Sallent sense esquema, ni solucions, almenys ahir, amb l’únic recurs d’anar penjant pilotes a la davantera i abeura que passa, on tot l’equip juga mirant la seva porta, on no hi ha joc entre línies, on ningú rep una pilota de cara per muntar una jugada, on no es té mai superioritat al mig del camp, on…

El Sallent però, i malgrat tot, si té bons jugadors que van lluitar i van intentar anar a pel partit des del primer minut, però sense jugar en bloc, amb la defensa desconexionada de la mitja i la mitja de la davantera, és difícil, jugant així, fer bones jugades.

Amb aquests condicionants i amb el fet de no xutar a porta en tot el partit, doncs difícilment es pot treure res de positiu més que l’actitud de tots els jugadors. Així el Can Boada, fent un partit discret, es va trobar amb un gol a favor en el primer xut del matx a les acaballes del 1r. temps.

Al segon temps en una jugada on el porter del Can Boada, que va jugar tot el partit lesionat, rebutja molt malament una pilota i Uri atent fa l’empat a un. Però poc dura l’alegria a casa del pobre i en una jugada desafortunada 3 minuts més tard el Can Boada marca des de gairebé el mig camp el 1 a 2.

El Can Boada que poc a poc va anant acabant els torrons, i ficant-se més i més endarrere, va permetre que el Sallent en els 10 darrers minuts es meresqués la victòria, després de l’empat de Boltor, Batanero amb un xut llunyà que va picar al pal va estar a punt de treure els tres punts.

CE Sallent:
Àlex, Da Silva, Noguera, Damià, Quintana, Adri, Pablo, Sergio, Uri, Besora i Batanero. També: Boltor, Yuti i Dani.

GOLS:
(0-1)  min. 42, (1-1) Uri min. 57, (1-2) min. 60, (2-2) Boltor min. 80.

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s