Nou empat del Sallent!!


El passat dissabte el Sallent va empatar un nou partit, aquest cop al camp del Taradell, i ja en van 6!!

Un primer temps on el Taradell va portar el pes del partit i va pressionar fort als sallentins, tot i que sense bones ocasions de gol, tre t d’un xut llunyà, va ser el Sallent que va tenir un parell de bones ocasions per avançar-se, especialment una de Batanero que va fallar sol davant del porter, i un remat de cap de Dani que va picar al travesser.

Al segon temps el Sallent va canviar d’aire, i va controlar millor el partit, i les ocasions de gol sovintejaven, Batanero, de nou, per dos cops no va encertar a introduir la pilota al fons de xarxa amb dues bones intervencions del porter del Taradell, fruit d’aquest domini va arribar el gol, que encara que fou de penal, traduia la superioritat del Sallent al marcador. Així Sergio marcava al minut 65 el 0 a 1, arran del gol el Sallent es va voler guardar les esquenes i va ser quan millor li ho va possar al Taradell que va possar setge a la porteria d’Alex, es veia venir el gol, i així va ser al darrer minut del partit a la sortida d’un corner i després d’un embolic a l’àrea el Taradell feia l’empat, tot i que des de la nostra posició creiem que el jugador que marca estava en fora de joc.

CE Sallent:
Alex, Adri, Noguera, Da Silva, Quintana, Boltor, Pablo, Dani, Uri, Batanero, Sergio. També Juanfran, Sabatés, Yuti, Isaac, Manu

Gols:
(0-1) Sergio de penalt min. 65, (1-1) min. 90

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s