Sallent – Sant Celoni, 3-1

Els locals van sortir al terreny de joc pressionant al rival al seu camp, sense deixar al Sant Celoni poder jugar amb tranquilitat, fent-los obligar a sempre buscar la passada llarga, que no va inquietar mai als sallentins.

Yuti, en una excel·lent jugada personal, aprofita una autopassada dins de l’àrea per posar la pilota al fons de la xarxa i avançar als locals. Amb l’1-0 es va arribar al descans. A la segona part, el Sant Celoni va apretar als sallentins, i van gaudir d’alguna que altra ocasió, però el Sallent aguantar les envestides. Abans del segon gol, el Sallent va gaudir d’una clara ocasió en un lliure indirecte de Sergio, va enviar a les mans del porter. Al minut 68 Batanero posava el 0-2 al marcador després d’aprofitar una passada de la mort de Sergio. Dos minuts després el Sant Celoni escurçava distàncies.

Durants els següents minuts, el Sant Celoni apretava als locals, per intentar empatar el partit, aquest van ser el pitjors minuts del Sallent, però els blaugranes, mitjançant altre cop Batanero en rematar de taló una falta, van sentenciar el partit al minuts finals.

La propera setmana, dissabte, el Sallent disputa el seu darrer partit del 2010 al camp del Lliçà d’Amunt.

SALLENT, C.E.:
Àlex, Adri, Noguera, Alfredo, Damià, Yuti, Pablo, Dani, Uri, Sergio i Batanero. També: Manu, Besora, Boltor, Isaac i Quintana.

SANT CELONI, C.E.:
Sabe, Gos, Suades, Arnau, Aarón, Regi, Tobado, Lander, Pepe, Miki i Mario. També: Muñi, Adri, Galo i Nit.

GOLS:
(1-0) Yuti min. 30, (2-0) Batanero min. 68, (2-1) Lito min. 70, (3-1) Batanero min. 76

Extracte crònica de www.Bagesfutbol.net, una mica arreglada ja que se’ls ha despaginat.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s