Derrota a Parets! 3 a 1


La derrota d’aquesta setmana front el Parets cal buscar-la en que davant teniem un bon equip, i en algunes decisions arbitrals polèmiques.

El Parets va sortir molt  més endollat, i activat que el Sallent que estava a veure-les venir, la cosa no pintava bé, i menys quant al minut 5 el Parets ja guanyava per un gol a zero. El Sallent no trobava el seu lloc al camp, i el Parets era clar dominador, però poc a poc el Sallent va anar millorant el seu joc i s’anava treient el domini del Parets del damunt i arribant en pilotes penjades, en una d’aquestes Pablo fa l’empat però l’àrbitre l’anul·la per fora de joc, des de la nostre posició no podem dir si la va o no encertar.

Al minut 37 va produïr-se una de les jugades claus del matx, l’expulsió de Noguera, per 2 grogues, en les dues úniques faltes que va cometre, la segona targeta incomprensible en una falteta al mig del camp. El Sallent se li complicava el partit encara més, però en una contra un minut després Sergio feia l’empat.

Al segon temps el Sallent va intentar defensar-se, i sortir a la contra i a punt va estar d’obtenir els seus fruits en una bona pujada per banda dreta d’Adri que Besora molt forçat no pot finalitzar en gol, d’haber aconseguit el 1 a 2, potser les coses haurien canviat…

No va ser així el Parets cada cop creava més perill, i al final van arribar els dos gols, que sentenciaven el Sallent.

Amb aquesta derrota baixem un lloc a la classificació, sóm tercers, tot i que mantenim la distància amb el lider de 5 punts, que va perdre a Castellar com era previsible (almenys jo n’estava segur que no guanyaria), i estem a 4 punts del descens en un campionat força boig.

La propera setmana al camp del Canovelles en el que serà el primer partit de la segona volta. On haurem de jugar sense en Noguera que està en un nivell de rendiment excepcional.

En definitiva, tot potser encara, el millor, i el pitjor, confiem en l’equip!

Podeu llegir la crònica de Bagesfutbol.net, molt més crítica i detallada amb l’arbitratge que aquesta, polsant aquí.

CE Sallent:
Alex, Adri, Noguera, Pablo, Quintana, Uri, Pablo, Dani, Yuti, Sergio, Batanero. També Edu, Besora, Boltor, Damià, Isaac

Gols:
(1-0) min. 5, (1-1) min. 38 Sergio D., (2-1) min. 67, (3-1) min. 76

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s