Nova derrota, ara a Canovelles, 2-0

El Sallent no ha pogut sumar cap punt en les dues dificils sortides consecutives a Parets i Canovelles. Aquest dues derrotes ens fan baixar una mica en posicions a la classificació, però encara no hi ha res decidit.

El Sallent va sortir tenint força problemes per frenar el mig del camp del Canovelles, i potser li va faltar més contundència alhora de treure la pilota de la defensa, en general l’equip va estar imprecís, pasades que no arriben, xuts que s’escapcen, … hi ha dies de tot, i ahir no era un dia en que l’equip estigués fi.

El gol del Canovelles, al voltant del min. 13, on el davanter va marcar a plaer una centrada, hauria pogut ser contrarestat per Besora que no va poder marcar en la millor ocasió de la primera part del Sallent.

Al segon temps i amb el segon gol del Canovelles, que més tard es quedaria amb un home menys, el Sallent va intentar apretar i buscar el gol que l’entraria en el partit, feia la impressió que si feiem un gol, l’altre també el fariem, i ho vam probar del dret i del revés, i vam tenir les ocasions, Batanero de falta marxa per un pam, un remat de cap de Besora, unes bones arribades de Uri, i Yuti, però el resultat no es va moure.

La setmana vinent cal sumar els 3 punts, contra el Sant Feliu de Codines, i tornar a encadenar una bona ratxa de partits guanyats que ens torni a portar a dalt.

CE Sallent:
Alex, Adri, Alfredo, Da Silva, Damià, Sergio, Dani, Pablo, Boltor, Besora, Batanero. També Sabatés, Uri, Yuti, Quintana, Isaac.

Gols:
(1-0) min. 13, (2-0) min. 65

Anuncis

One thought on “Nova derrota, ara a Canovelles, 2-0

  1. Bueno,bueno,sabeu el que passa es que a la fí els culpables sempre son els mateixos, ara tornaran a rotar els mateixos a veure si els de la setmana passada que van jugar i aquesta setmana estaban a la banqueta guanyen el partit, i si no doncs aquets, la setmana vinent tornaran a sentarse a la banqueta i tornar a girar,sempre els mateixos,¡ hi haura canvis!!!! ja ja ja,els mateixos de sempre, no sap gestionar l’equip, que hi han intocables??? potser peró a vegades no esta de més un cop de humil.litat,per que a la fí et tornaras a quedar sense gent i acabara la temporada tibant dels juvenils.Es cert que els resultats acompanyen,peró sincerament no crec que la culpa sigui nomès de 4 o 5 jugadors que son els únics que rotan quand les coses vam malament, encara que per gustos, colors.
    Només es una opinió, peró si que es la sensació que hi ha a l’afició. Tothom sap els canvis que es faran i al minut que es faran,tothom sap qui tirará les faltes ( encara que les tiri malament), tothom sap qui jugara la setmana que bé en funció resultats, etc.
    Peró bueno es, com deia anteriorment una opinió, i segur que els tècnics saben que es l’ho millor per l’equip.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s