Important victòria d’un Sallent que aspira a tot! 2-3

En partit disputat aquest matí els sallentins hem tret els tres punts en el darrer sospir del matx, amb un gol de Yuti.

El Sallent ha sortit molt bé, jugant al futbol i movent la pilota, i ven aviat s’ha vist reflectit al marcador, Batanero recull un mal control de la defensa i veient el porter avançat li pica una suau vaselina, 0-1 al minut 5. Començaven bé les coses, i encara anirien millor quant Besora controla una pilota  a la frontal de l’àrea es regira i fa el 0-2 al minut 8 de partit!

Semblava que tindríem un partit plàcid, però no ha estat així, el Sabadell Nord ha començat a arribar cada cop amb més perill fins que ha retallat distàncies, i encara abans de finalitzar el primer temps en un rigorós penal de Damià feia pujar el 2 a 2 al marcador.

Al segon temps les coses no han canviat massa, i sort del porter Àlex que ha realitzat un gran partit. Ja que el Sabadell Nord ha tingut ocasions per marcar, però el Sallent ha anat treient-se el domini de sobre i els darrers 20 minuts semblava que podríem tenir alguna ocasió de marcar. La clau del matx però arribaria al minut 43 quan un gran xut del davanter del Sabadell Nord, es desviat en una gran estirada pel porter sallentí Àlex i la pilota pica al pal de la porta sallentina, el rebuig amb el porter batut l’han enviat als núvols.

I al minut 90 en una contra del Sallent, el porter sabadellenc ha de sortir a la desesperada i Yuti li toca suament per sota fent el 2-3 pel Sallent, que significaria una important victòria sallentina en un difícil camp.

Un resultat afortunat, encara que altres dies ha estat al revés.

La propera setmana interessantíssim derby contra el Puigreig, a les 16:00 h al Camp Nou.

CE Sallent:
Alex, Adri, Damià, Da Silva, Quintana, Uri, Pablo, Dani, Sergio, Besora, Batanero. També Boltor, Manu, Sabatés, Yuti, Alfredo.

Gols:
(0-1) Batanero min. 5, (0-2) Besora min. 8, (1-2) min.23, (2-2) min. 43 de penal, (2-3) Yuti min. 90

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s