El Sallent guanya el derby, 1 a 0

En un entretingut partit el Sallent es va imposar al Puig-reig amb un gol de Dani.

El partit va estar presenciat per un gran nombre d’aficionats d’ambdues aficions, doncs es tenia ganes de veure un duel tant atractiu com aquest. El partit no va desmerèixer les expectatives, i el Sallent al final es va endur els tres punts que li permeten mantenir-se en tercera posició.

El partit va començar amb una gran ocasió de Besora, que quan havia fet el més difícil el seu xut el va desviar el porter, però poc després Dani trencant molt bé el fora de joc es planta davant del porter del Puig-reig i el bat amb un xut ras a la base del pal, 1 a 0. I primer gol de Dani, que ja se’l mereixia per la bona temporada que està fent.

Aquest primer temps no hi va haver més ocasions de gol, ja que el joc es va localitzar al mig del camp.

Al segon temps les coses van canviar una mica, el Puig-reig es va tirar endavant buscant el gol de l’empat, el seu mig del camp superava la mitja sallentina, que alguns moments va patir per frenar als berguedans, però les contres del Sallent eren molt perilloses.

El Puig-reig hauria hagut de marcar, ja que va disposar, sobretot en pilotes penjades d’alguna ocasió, la més clara un xut creuat al pal, que va acabar a les mans del porter Alex. Però si es cert que el Puig-reig podia haver empatat, no ho és menys que el Sallent en les contres va tenir les millors ocasions per sentenciar al matx, ara recordem una molt clara de Sergio que el seu xut marxa alt, i especialment de Yuti que en va tenir 3, com 3 sols, però ahir, a diferència de la setmana passada, no va estar encertat.

Al final, creiem que resultat just, ja que si ve el Puig-reig va dominar el segon temps, el Sallent amb els contraatacs podia haver sentenciat.

La setmana vinent a Castellar,diumenge a les 12:15 h., un partit difícil, molt difícil contra un rival en plena forma que ocupa la quarta posició just un puntet darrera nostre. Ara, confiem, com sempre en la victòria!

CE Sallent:
Alex, Quintana, Noguera, Da Silva, Adri, Sergio, Dani, Pablo, Boltor, Besora, Batanero. També Sabatés, Manu, Isaac

Gols:
(1-0) Dani min. 17

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s