Derrota injusta en un vibrant partit! 2-1

Encara que tard, fem la crònica del que va passar a Castellar.

Els de Castellar varen sortir molt forts, i creant ocasions, que entre el porter del Sallent, Àlex, magnífic un altre setmana, i la defensa sallentina anaven traient, però després d’aquesta rauxa inicial el Sallent va trobar el seu lloc al camp i va començar arribar amb perill.

Una pilota robada en defensa per Da Silva, que en una gran jugada de combinació amb Sergio i Batanero, i que finalment Sergio es planta davant del porter i fa el 0 a 1, al minut 23. A partir d’aquí el Sallent va tenir més i millors opcions, tot i jugar a la contra i el Castellar no arriba a inquietar.

Al segon temps el Castellar va sortit amb el ganivet entre els dents, i amb una gran pressió ambiental, ens varen apretar fort, disposant de diverses jugades per empatar, tot i que no eren jugades netes, ja que sempre hi havia molts defenses pel mig, i quan no la toca l’un la toca l’altre. Però va ser de nou el Sallent qui hauria pogut sentencia a la contra i fins i tot fer una golejada, ja que va tenir claríssimes ocasions contra el porter que no va saber finalitzar, dues de Besora, una de Batanero, i una doble de Batanero i Uri amb el porter ja batut.

Però el futbol és així si no marques quan pots, ho pagues, i el Sallent ho va pagar amb escreix, empat del Castellar a la sortida d’un corner, i al temps de descompte penal a l’àrea del Sallent per unes mans involuntàries.

Els fets desagradables varen venir després, al fer el 2 a 1 tot l’equip del Castellar sen va a la grada sortint del camp, i el Sallent vol aprofitar per sacar ràpid de centre i agafar-los desprevinguts, no sabem si això hauria valgut, però el que va passar es que va entrar el públic al camp a rebutjar la pilota, i allà varen perdre els papers, sinó els havien perdut abans.

En definitiva derrota del Sallent en un gran partit jugat amb molta intensitat, que malgrat la derrota, i al fet que el líder va perdre a casa fa que les coses al capdavant de la classificació encara s’ajuntin més.

CE Sallent:
Alex, Adri, Da Silva, Alfredo, Quintana, Boltor, Dani, Isaac, Sergio, Batanero, Besora. També Yuti, Uri, Sabatés.

Gols:
(0-1) Sergio min. 23, (1-1) min. 70, (2-1) min. 93 de penal

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s