Jornada 23. CE Sallent – CF Les Franqueses

Aquest diumenge a les 17:00 h, si a les 5 de la tarda, hem retrassat una mica l’horari ja que comença a haver-hi més llum solar, ens enfrontem a les Franqueses, equip que actualment ocupa posicions de descens (13è classificat amb 25 punts).

El partit després de la derrota de la setmana passada cal afrontar-lo amb la necessitat de treure els tres punts en litigi, com sempres, no serà fàcil.

Com va dir Martin Luther King, “…a pesar de les dificultats del moment jo encara tinc un somni.” …. 1a Catalana!

Aquesta setmana un dels jugadors mítics del CE Sallent que formava part de l’equip que va conseguir el històric ascens a 3a. divisió, Joan Torruella més conegut per “Teia”. També comentar que el “Teia” és un dels principals personatjes en el premiat llibre de Sebastià Sorribes, la Cinquena gràcia de Collpelat.

Com sabreu els que l’heu llegit Collpelat té de referent Sallent, i de les diverses gràcies de Collpelat, l’equip de Futbol n’és la tercera, un equip que juga al camp de la Costeta. Un dia en parlarem més abastament ja que és una història que gira al voltant del futbol.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s