Jornada 25. Sallent – San Lorenzo

Aquesta setmana ens visita el líder, la UD San Lorenzo, actualment té 10 punts més que nosaltres, però no per això renunciarem a la victòria. Ja al seu camp els hi varem posar molt dificil i en varem treure un empat.

El partit és a les 17:00 hores del diumenge.

El jugador d’aquesta setmana és d’aquells que no necesita presentació, Lluis Gonzàlez, tot i fitxar pel RCD Espanyol a l’edat de juvenil, ja havia disputat alguns partits a la primera Regional amb el primer equip del CE Sallent. A primera divisió jugà amb el RCD Espanyol, i el Mérida, podeu veuren més dades a la seva fitxa a l’apartat de cracks.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s