Nova derrota, 1-3 amb el Taradell

Després de perdre la setmana passada amb l’OAR Vic, 3-0, aquesta setmana ens ha tocat fer el mateix amb el Taradell, tot i que diferents, els partits tenen una certa semblança, el Sallent dona ha donat la cara mentre les coses surten bé a la que es torcen no em tingut capacitat per adreçar-les.

El Sallent va començar guanyant i jugant amb seriositat, a la mitja hora Besora després d’una bonica jugada col·lectiva avançava els locals. Quan semblava que aniriem amb l’1-0 al descans perdem una pilota incomprensiblement al mig del camp que facilita una contra on el porter sortint a la desesperada provoca un penal, 1-1.

Al segon temps dues ocasions del Taradell dos gols, una bona jugada el primer, i un corner molt afortunat el segon,  i les que varen tenir els nostres jugadors, Yuti 2 claríssimes, Da Silva, Uri, Besora no les varem saber finalitzar.

L’àrbitratge també mereix un punt i apart, especialment un penal no xiulat sobre Da Silva, i una jugada que ningú sap que va pitar, Besora controla dins l’àrea un defensa es tira a terra per pendre-li la pilota, l’àrbitre xiula, tothom pensa, penal, i no, falta del davanter. A part d’això no va fer res bé. Pensarem que era molt dolent i no va ser qüestió de mala fé.

CE Sallent:
Alex, Quintana, Da Silva, Pablo, Damià,  Sergio, Uri, Isaac, Adri, Besora, Yuti. També Alfredo, Joan Junyent.

Gols:
(1-0) Besora min. 28, (1-1) penal min. 45, (1-2) min. 56, (1-3) min. 64

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s