Copes històriques “rescatades”!!

Avui hem anat a recollir les copes que encara quedaven al Café Sol i Sombra, antiga raó social del Centre d’Esports, era una feina que teníem pendent.

D’ençà que va tancar el cafè estaven allà, penjades a la seva vitrina, feta a mida, sense que ningú pogués gaudir d’una part de la història del nostre club, hi em trobat algunes relíquies de quant una Copa era una Copa.

Ara passaran per un procés de neteja i restauració i si mai, esperem que aviat, podem tenir l’anhelada secretaria les podrem exposar en un lloc digne per a que en pugui gaudir tothom.

Entre les joies que hem trobat us posem les fotos de la més antiga, correspon al Torneig Comarcal Manresa-Berga de la temporada 1930-31, Copa Joieria Busquets.

Com sempre que publiquem algun detall de la nostra història volem aprofitar per fer una crida a tothom que tingui retalls de diari, fotografies antigues, equipacions velles de futbol, botes, pilotes, “quinieles” en les que va sortir el Sallent, en fi el que sigui, que ens ho faci arribar o si prefereix ens acostarem a casa seva per documentar-ho i fotografiar-ho i, en fi, intentar que la història del nostre club no es perdi. Podeu trucar al club (938371268) o adreçar-vos a algú de la junta.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s