1r. Test de Pretemporada pel Sallent, 3-3

Crònica publicada a bagesfutbol.net

El C.E. Sallent, que jugarà aquesta temporada a la Segona Catalana, va disputar el seu primer partit de pretemporada al camp de la Molletense, també de la Segona Catalana, acabant amb empat a tres gols.

Els locals van començar dominats totalment pels blanc-i-blaus, que van generar diverses ocasions de gol durant els primers 15 minuts de partit. Així va ser quan la Molletense es va avançar al marcador, després del llançament d’un corner, que, sol, un davanter local va rematar al fons de la porteria defensada per Cristian. Després del gol, el Sallent va començar a assentar-se al camp i va començar a obtenir més possessió de pilota, però la mala sort va arribar quan una mala cessió de Javi al poter blaugrana, va ser aprofitat per un davanter local per posar e. 2-0 al marcador. Tot i el segon gol, els homes de Víctor Vera no van baixar els braços i van començar a gaudir de més possesió i d’ocasions, una d’aquestes va Uri, va escurçar diferències pels blaugranes. A poc pel final de la primera part, un clar penal comès sobre José Maria seria transformat per Besora, deixant la igualada al marcador al final del primers 45 minuts.

A la represa, el Sallent amb molts canvis, va ser el dominador clar del partit i va ser qui va tenir més i millor ocasions de gol, sobretot d’Uri, Páez, Besora i Boltor i sobretot la possesió de la pilota. Páez va ser l’autor del 2-3 amb un xut amb l’esquerra dins de l’àrea. En els darrers 15 minuts de partit, la Molletense va poder emptar el partit amb un gol en claríssim fora de joc i va apretar més a un Sallent que va poder conservar l’empat.

Bones sensacions deixades per l’equip de Víctor Vera que disputarà el seu segona partit de pretemporada, el proper dimecres 24, a casa, davant el C.E. Manresa a partir de les 21:00h.

SALLENT, C.E.: Cristian, Boi, Noguera, Pere, Quintana, Javi, Sergio, Uri, Páez, Raúl i Boltor. També: Romero, Pablo, José María, Da Silva, Besora i Isaac.

GOLS: 1-0, 2-0, 1-2 Uri, 2-2 Besora, 2-3 Páez, 3-3.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s