60.000 euros per un gol !!!

No es tracta del que costa un gol de Messi, ni del Cristiano Ronaldo, és el que pot guanyar el sallentí Juan Alfredo Peinado, que ha estat el guanyador de la Jornada de tu vida que organitza el BBVA, el premi consisteix en fer un xut des del mig del camp al descans del RCD Espanyol – Real Madrid a l’estadi de Cornellà, si aconsegueix marcar el gol s’endurà 60.000 €.

Alfredo Peinado, el fill, porta dies entrenant al nostre camp, el Camp Nou, en substitució d’el seu pare, Juan Alfredo, que finalment va decidir passar-li el testimoni després de que ell també assajés uns dies.

Aquí teniu el video promocional i la crònica del Regió 7.

Per part nostre molta sort en l’intent!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s