Encert desigual, Tona – Sallent, 4-0

En el partit corresponent a la sisena jornada del grup quart de la segona catalana, el Tona s’ha imposat al líder amb un resultat que considerem excessiu.

El primer temps el Sallent ha semblat que es podia endur els tres punts en litigi, però les ocasions del Sallent no han entrat.

Marin, als 20 minuts se li anul·la un gol incomprensiblement, Besora veu com un gran xut és aturat pel porter (vegeu video), Marin estavella un cop de cap al travesser, en fi el Sallent tenia de marxar al descans amb avantatge al marcador, però l’infortuni fa que un xut inofensiu de Mendoza, reboti en un defensa i entri a gol, 1-0 al descans que no feia justicia al vist fins aleshores.

Al segon temps les coses han canviat i el Tona, a dominat territorialment al Sallent, tot i que no gaudia de opcions per marcar, però en una centrada al segon pal a arribat el 2-0, que complicava molt l’existència al Sallent.

Encara quedaven però 20 minuts i el Sallent ho ha intentat fins al final, i de nou ha tingut opcions de fer el 2-1, (min. 83) però el xut de Yuti és refusat pel porter del Tona i el rebuig l’engalta Uri que s’estavella de nou al travesser. Un gol que podia haver canviat el partit.

En el temps de descompte i amb un Sallent bolcat a la desesperada, han arribat els dos darrers gols del Tona, que no fan sinó maquillar un resultat d’un partit molt més disputat del que reflecteix el marcador.

CE Sallent:
Romero, Da Silva (Corcoles min. 72), Pere, Prat, Noguera (Boltor min. 59), Pablo, Roger, Besora, Sergio (Dani min. 81), Uri, Marin (Yuti min. 81).

Gols:
(1-0) Mendoza min. 37, (2-0) Eloi min. 67, (3-0) Fuentes min. 89, (4-0) Eduard min. 93

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s