Nova victòria, 2-1. Sallent – Palau Solita i Plegamans.

El CE Sallent segueix amb pas ferm al capdavant de la 2a. Catalana, ahir sumant 3 nous punts, en un partit que malgrat la diferència teòrica a la classificació, vam poder veure un Palau molt combatiu.

El partit va comptar, amb una gran presència de públic, en part motivada per la presentació del futbol base, fet que va permetre veure tot el costat de tribuna ple de gom a gom, calculem que sobre 600 persones.

Al minut 3 el jugador del Palau Solita i Plegamans, va engaltar un gran xut des de gairebé 40 metres que va sorprendre al porter Romero, fent pujar el 0-1 al marcador.

El Sallent però es va refer ràpidament d’aquest ensurt amb el gol de Besora, després d’una pasada de Uri, tot just havien passat 4 minuts i el matx tornava a taules.

El partit va entrar en una fase de cert domini sallentí, però sense trobar la manera de fer el gol, fins que Dani al minut 39 aprofitant un refús defensiu engaltava un gran xut des de la frontal de l’àrea que no va poder aturar el porter visitant.

Al segon temps el Sallent va tenir en certes fases molts problemes per treure la pilota jugada des de darrera, tot i que el Palau es va mostrar força ineficaç en atac, i no va tenir ocasions clares per inquietar en el marcador.

El Sallent va veure com el Palau, travaba el partit amb continues faltes tàctiques, això sumat a que no estavem massa fins no va permetre al Sallent donar fluidesa al seu joc.

Fins a qui el partit.

Al minut 85 després d’una falta, hi va haver algunes empentes sense passar a majors incidents, fins que l’àrbitre va expulsar el jugador número 11 del Palau, Ruiz, i aquest va voler agredir un jugador del Sallent, sent aturat pels seus propis companys. Saltant al camp dues persones de l’equip visitant, una d’elles identificada com un jugador sancionat del Palau, fet que va fer que l’àrbitre decidis la suspensió del matx després que una d’elles intentés agredir-lo evitant-ho el delegat local.

Acabat el partit va començar la presentació de tots els equips en el tradicional espectacle musical, i ple d’efectes escènics, amb un èxit notori de públic. Prop de 150 jugadors de la base van desfilar davant del nombrós públic.

CE Sallent:
Romero, Boltor, Pablo, Pere, Diaz, Sergio (Yuti min. 73), Corcoles, Besora, Dani (Roger min.58), Paez (Da Silva min. 65), Uri.

Gols:
(0-1) Rubio min. 3, (1-1) Besora min. 7, (2-1) Dani min. 39

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s