Derrota a Castellar, 2-0!

El Sallent va sortir ahir derrotat del partit contra el Castellar, en un camp on ja sabiem seria molt complicat treure quelcom de positiu. El partit es va desenvolupar sota una intensa pluja.

Malgrat tot l’equip segueix líder, ja que la majoria d’equips de la banda alta de la classificació no van poder sumar els 3 punts en joc.

El que ja sabiem, era que l’afició del Castellar apreta molt a l’equip contrari i especialment als àrbitres, lamentem que sovint perdin la compostura, sobretot quan es dediquen a insultar als jugadors. També sabiem que l’arbitratge escombraria cap a casa.

Tot el que sabiem es va donar, i contra això calia lluitar.

El Castellar va sortir al camp amb un parell més de punts de intensitat que nosaltres, i ens va pressionar molt la sortida de la pilota, conclussió moltes pèrdues i dificultats, tot i que no es traduien en ocasions de gol, però si que l’equip estava engoixat.

Poc a poc però vem començar a poder lligar alguna jugada, i ens vam treure una mica la pressió, tot i que no creavem gens de perill. Desafortudament una pèrdua de pilota al mig del camp, va permetre lligar dues pasades al Castellar i habilitar al seu davanter, que es trovaba en clar fora de joc, i que va marcar a plaer davant la sortida de Romero que res no va poder fer.

Amb el 1-0 vam arribar al descans, i seguia plovent amb molta intensitat.

Al segon temps les coses van millorar una mica sobretot amb l’entrada de Boltor que va donar una mica més de velocitat a l’atac i al fet que el Castellar va replegar una mica les seves línies.

Malgrat tot no vam poder arribar a crear cap ocasió clara de perill, no obstant ells tampoc, semblava que en alguna falta o alguna pilota penjada potser encara podriem treure quelcom de positiu, no va ser així.

El partit va ser molt travat, amb continues faltes que tallaven qualsevol possibilitat de que el Sallent pogués donar ritme al joc, destacar que l’àrbitre no va treure cap targeta al Castellar fins que es va posar 2 a 0.

El 2-0 va arribar en una jugada per banda del Castellar amb centrada i rematada de cap. Nosaltres no ho vam veure, ja que ens va agafar a l’altre costat de camp, però els jugadors van reclamar fora de joc al inici de la jugada i ens van dir que fins i tot més clar que el primer.

En definitiva un partit per oblidar i del que treure bones conclusions.

CE Sallent:
Romero, Da Silva, Pere, Prat (Noguera min. 63), Quintana (Diaz min. 46), Corcoles, Roger, Besora (Dani min. 63), Sergio, Paez (Boltor min. 46), Marin.

Gols:
(1-0) Martin min.29, (2-0) Martin min. 72

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s