Granollers – Sallent, 2-1

El Sallent va donar la cara en un partit en el que podria haver tret algun punt, el Granollers un bon equip, amb molta experiència, i amb ex-jugadors de primera divisió a les seves files, David Charcos, va ser un rival complicat pels sallentins que ja portem 4 derrotes consecutives.

Si voleu també podeu llegir la crònica a la web del Granollers.

Crònica de Bages Futbol.

El Sallent no aixeca cap i suma la seva quarta derrota consecutiva al històric camp del Granollers per 2-1, que els baixa fins a la vuitena posició, tot i tenir un partit menys.

El homes de Víctor Vera van plantar cara a un bon equip com és el Granollers, un equip amb aspiracions de pujar de categoria, mostrant uns bons primers minuts de partit, on els sallentins va gaudir d’alguna que altra ocasió per avançar-se, la més clara de Sergio que en una falta llançada ràpida des del mig del camp estavella la pilota a la creueta. Tot i començar bé, els locals mentre anaven passant els minuts van anar afagant el control del partit gaudint de més arribades defensades a la porteria que ahir tenir a Cristian Coma com a inquilí i que va fer alguna aturada meritòria. Però a dos minuts del final de la primera part, el Granollers s’avançava el marcador en una pilota llarga que Adama, després de xocar amb Coma i Da Silva aprofita per posar l’1-0 a l’electrònic, gol molt protestat pels blaugranes que van demanar falta del jugador local. Amb l’1-0 es va arribar al final del primers 45 minuts.

A la segona part, l’entrenador sallentí va donar entrada a José María per Quintana, un canvi ofensiu, per tal de empatar el partit. Però quan només s’havia jugat un minut de la represa, el Granollers s’avançava gràcies a Suárez al rematar de cap una centrada per banda dreta de Adama. Això no vo va trastocar als sallentins que van sortir decidits a donar la volta al partit, i van donar mostres de poder-ho. José Maria que va donar molt perill a la porteria rival va tenir ocasions de fer-ho per va ser Prat qui va escurçar diferències. Passaven els minuts i el Granollers veia cada cop com el Sallent estava més a prop d’aconseguir l’empat i jugant a la contra van tenir dues ocasions clares que Boltor, en ambdues ocasions, va salvar a la línea de gol.

La propera setmana el Sallent disputa, en principi, els cinc minuts que resten davant el Palau de Plegamans, degut a la suspensió del partit. Aquests minuts es jugaran el diumenge 11 de 12:30h a porta tancada. Tot i que em demanat la suspensió cautelar del partit mentre no resolgui el recurs el Tribunal Català de l’Esport.

Pel què fa a la propera jornada de lliga, hi haura derbi bagenc al Nou Camp entre Sallent i Marganell el diumenge 18 a les 16:30 h.

GRANOLLERS, E.C.:
Jódar, Pinadella, Cifuentes, Bellavista, Charcos, Vila, Adama, Galera, Suárez, Sánchez i García. També: Cosme, Merlatti, Garcia, Di Cristofaro i Tavero.

SALLENT, C.E.: Coma, Da Silva, Noguera, Prat, Quintana, Javi, Córcoles, Sergio, Boltor, Páez i Marín. També: José María, Pablo i Isaac.

GOLS: 1-0(’42) Adama, 2-0(’46) Suárez, 2-1(’76) Prat.

Anuncis

One thought on “Granollers – Sallent, 2-1

  1. hola volia dir que aver quan donaran el rendiment que han de donar marin i pont que no estan fent res del que s’esperava marin no dóna ni una i pont no corre dir també que toni paez un jugador que ha estat molts anys en tercera no està donant la cara ni aquesta tirant del carro com s’esperava ni fa gols ni res em van parlar meravelles del però no a demostrat res encara l’únic fitxatge de moment que aquesta bé és javi romaní gran porter però res més aver si això canvia d’una vegada i guanyem ja algun partit ok una salutació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s