Bona crònica de la web de l’OAR!

De nou derrota als últims minuts del Segona Catalana. Descobreix la crònica del gran partit del primer equip de Guillem Sánchez, que no va tenir bon final pels seus interessos.

Sallent: Javi Romero, Roger (Basora, min.79), Quintana, Navarro, Boltor (Marín, min.46), Díaz (Sergio, min.62), Prat (Da Silva, min.62), Yuti, Cristian, Oriol i Pablo.

OAR: Enciso, Cuenca, Ballús, Vergés, Domènech (Espiñeira, min.84), Abel (Lluís Vergés, min.85), Vilalta (Rebollo, min.71), Ferri (Vila, min.73), Casas, Eric i Partal.

Àrbitre sr. Molina Bernal. Regular. Va amonestar amb targeta als visitants Cuenca i Casas i amb targeta vermella al visitant Cuenca per doble amonestació.

Gols: 1-0 Sergio (p.), min.83; 2-0 Sergio, min.85 L’OAR Vic va perdre punts per enèsima vegada als minuts finals de partit. Aquest cop per culpa d’un penal que l’àrbitre va assenyalar a falta de vuit minuts per acabar, que Sergio va marcar sense problemes i que va suposar la segona groga per Cuenca. Així es va endur els tres punts el Sallent, un tres punts molt dolorosos pels visitants, degut als grans 80 minuts que havia jugat l’equip fins llavors. El partit de la setmana que ve contra el Marganell es preveu d’infart, ja que entre els dos només hi ha 3 punts i el rival marca la primera plaça de les de descens.

Després del primer gol, l’OAR va passar a jugar amb defensa de tres i, com a conseqüència d’això, va arribar el segon. El mateix Sergio va culminar un contraatac davant d’Enciso, que no va poder fer res per evitar-lo. I Besora hauria pogut fer el tercer, càstig excessiu, però es va entretenir massa a pocs metres de la porteria i la va enviar fora.

La segona meitat, fins aleshores, havia transcorregut com la primera. Una sortida molt forta dels vigatans, amb voluntat de tenir la pilota (aspecte fonamental en un camp tant gran) però sense massa profunditat. El Sallent, però, tampoc renunciava a la possessió i el primer quart d’hora de la represa va esdevenir una anada i vinguda constant, amb molt joc al centre del camp i alternatives pels dos. En Xavi va intentar una vaselina sense precisió, igual que una rematada llunyana de Vilalta.

La més clara va ser una rematada d’en Miki després d’una passada interior de l’Abel que va desviar un defensa. El migcentre va estar espectacular al doble pivot juntament amb en Ballús. Abans del gol, Marín va anticipar-se a Enciso en una centrada d’Oriol. Tot i això, la pilota va marxar per sobre el travesser i en el quart d’hora final es va trencar el partit per complet.

La primera meitat també havia transcorregut amb alternatives, iniciativa visitant, joc viu i sense interrupcions i localització al camp del Sallent. L’OAR va trobar un passadís a la banda dreta ofensiva, per on Eric va entrar amb facilitat. Malgrat la possessió, les ocasions no acabaven d’arribar. La primera la va tenir el lateral quan va empalmar una centrada de Casas sense conseqüències.

Des del minut 13 al 25, es va viure un degoteig constant d’oportunitats que, amb un pèl de sort i contundència, haurien fet decantar el marcador cap a un dels dos costats. Javi va aprofitar un error en la sortida de bola per xutar ras a mans d’Enciso, Yuti no va enganxar una centrada de Boltor quan ho tenia tot a favor per marcar i de nou Javi va crear perill en una jugada de falta assajada.

L’OAR va respondre amb un servei de banda que va anar a parar a peus d’en Miki, però el seu xut amb l’esquerra el va treure de punys Javi i, l’Abel, va tornar-ho a provar sense sort. La més clara va ser una falta comesa sobre en Xavi dins l’àrea que l’àrbitre no va voler assenyalar com a penal. Fins al descans, molta lluita, molta brega i només una opció més de Yuti que Enciso va aturar amb el cos al límit del temps reglamentari, abans de jugar un segon temps sense sort pels vigatans.

Crònica publicada a la web de l’OAR: http://oarvic.cat/segona-catalana/segona-catalana-ce-sallent-2-0-oar-vic

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s