A seguir sent forts a casa!

Després de la derrota el passat cap de setmana a Taradell, on el primer equip va caure derrotat per un gol a zero, toca seguir sent forts a casa (millor local del campionat) i corroborar-ho amb una victòria enfront un dels equips que ocupa posició de descens, el Sant Vicenç de Torelló. Diumenge a les 17:00 h.

Del partit de Taradell només podem dir-ne, que el Sallent va realitzar una molt bona primera part, on va ser netament superior als locals, però on li va faltar encert de cara a gol, cosa que va fer que no s’aprofitessin les clares ocasions de gol que es van disposar.

Al segon temps només començar Yuti va estavellar una pilota al travesser, i a la següent jugada després d’una inocent pèrdua de pilota a la frontal de l’àrea del Sallent, aquesta era aprofitada pel Taradell per fer el 1-0 que al final seria definitiu.

A partir d’aquí al Sallent, aclaparat per un resultat en contra que no mereixia, li van entrar les presses, imprecisions, i canvis de jugadors, i tot i que el Taradell en aquest segon temps va millorar sobre el terreny de joc, no va crear ocasions de perill a la porta defensada per Romero, però els sallentins tampoc van ser capaços de jugar com ho havien fet al primer temps i no van inquietar el Taradell en tot el segon temps.

Per ser justos un empat hauria estat lo seu, ja que hi va haver una part per a cada equip.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s