Bon joc, i millor resultat! Sallent – Castellar, 4-1

Crònica de Bagesfutbol.net (amb alguna petita correcció, golejadors)

Cinquena victòria consecutiva a casa del Sallent, després de poder superar al sempre difícil Castellar, tot i estar en zona baixa, imposant-se per 4 gols a 1.

En una primera part amb les forces igualades per ambdues bandes però van ser els visitants qui es van avançar al marcador després de què Raya, des tres quarts de camp, sorprengués a Romero i a tots els assistents al camp amb un autèntic golàs. Després del gol vindria la jugada polèmica del partit, en la sacada de centre un jugador impedeix, a Uri, derribant-lo, prosseguir la seva cursa sense la pilota en joc, que vist per l’assistent, decreta l’expulsió directa del jugador visitant. En el llançament d’aquesta falta, Marin va poder empatar el partit i, tres minuts més tard, Uri de vaselina, donava la volta al marcador. El Sallent podia haver ampliat les distàncies ja que va gaudir d’un parell d’ocasions clares mitjançant Yuti. Amb el 2-1 es va arribar al final dels primers 45 minuts.

A la segona part, el Sallent  i va veure com el Castellar, tot i tenir un home menys buscava la porteria de Romero per tal d’aconseguir l’empat. Però a quinze minuts del final Marin, va sentenciar el partit marcant el 3-1 a centrada d’Uri, el seu segon gol de la tarda i al 88 Marcel, que debutava al Primer Equip blaugrana, va establir el 4-1 definitiu després d’una excel•lent centrada per banda dreta d’Uri.

Ara al Sallent li espera el més difícil en aquestes tres jornades ja que la propera setmana visita el camp del Sant Quirze, líder de la categoria, per rebre a la següent jornada al Gironella (segon) i tornar a rebre al Granollers (tercer).

CE SALLENT:
Romero, Cristian H., Pere, Pablo, Javi Díaz, Àlex Sabatés, Córcoles, Sergio, José Maria, Uri i Marín. També: Isaac, Prat, Marcel i Boi.

UE CASTELLAR:
Tost, Silvestre, Guerrero, Puntí, Sabalete, Raya, Quereda, González, Martín, Brullet, Alavedra. També: Justícia, Argemí, Pujol, Rosa i Rosell.

GOLS:
(0-1) Raya min. 26, (1-1) Marín. min. 27, (2-1) Uri min. 32, (3-1) Marín min. 75, (4-1) Marcel min. 88

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s