Un històric del futbol català ens visita, Esport Club Granollers!

Després de la visita al camp del Sant Quirze, el líder, on vam patir una injusta derrota propiciada per la nefasta actuació del col·legiat sr. Tiburcio, que ens va deixar amb un home menys al primer temps injustament, i ens va castigar amb un penal inexistent, que ens va privar d’obtenir una victòria que vam lluitar fins als darrers minuts del matx (6-3).

Després del bon partit contra el Gironella de la passada setmana, on vam fer mèrits per endur-nos la victòria, també es cert que va tenir les seves opcions el Gironella, on finalment va prevaldre el resultat més just l’empat a 1.

Ara ens toca l’altre equip de la part alta, el Granollers, que està fent un excel·lent final de temporada, i ocupant actualment lloc de promoció a 1a. Catalana (segon), la visita del Granollers és una oportunitat per veure un equip històric del futbol Català que té a les seves files ex-jugadors de primera (David Charcos), un equip que estat 1 any a segona divisió i 41 anys a 3a, en definitiva un gran encontre el que es presenta per aquest diumenge al Camp Nou.

No hi falteu!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s