Pilota oficial per a la propera temporada

20120602-105646.jpgLa federació catalana ha presentat la que serà la pilota de la propera temporada, falta veure que no sigui un xurro com molt ens temem, bé caldrà donar-li una oportunitat. Tot seguit uns transcribim la noticia.

Us presentem la que, a partir de la pròxima temporada 2012-13, serà la pilota oficial de la Federació Catalana de Futbol: la Futcat. Aquesta pilota és marca exclusiva de la FCF.

La pilota s’ha fet en dos models diferents, corresponents a les dues mides de joc. Un és el model negre, el de la Futcat1, que està destinada als partits de futbol 11 (mida 5). L’altre model de pilota és la Futcat2, de color vermell i destinada als partits de futbol 7 (mida 4).

El disseny de la pilota, fet per la Federació Catalana de Futbol, està inspirat en els dissenys clàssics i busca una línia neta on el blanc sigui el color predominant. La trama de la pilota consisteix en la repetició de la paraula Catalunya escrita en diferents tonalitats de gris sota un fons de color. La pilota té incorporades dues senyeres, vora la silueta del traç, que mostren l’esperit i la identitat de la Futcat.

La pilota incorpora, també, el logotip de la campanya Joc Net. Aquesta campanya neix per tal de fomentar els valors i les conductes respectuoses en els terrenys de joc catalans. La pilota és el primer dels molts suports que tindrà la campanya, que s’aniran desenvolupant durant la temporada 2012-13.

La pilota, que estarà disponible pels clubs a partir del 15 d’agost, tindrà un preu de 13,50€ per la Futcat1 i de 10,50€ per la Futcat2. En els propers dies concretarem el sistema que s’haurà de seguir per comprar la pilota.

Es proposarà el següent canvi del reglament per regular l’ús de la mateixa en competicions oficials.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s