Primer partit de competició i presentació equipació centenari!

El primer equip del CE Sallent, comença el campionat aquest diumenge a les 18:00h. contra el potent i molt reforçat CE Sabadell “B”.

Aquest partit que com bé sabeu conincideix amb la Festa Major servirà per presentar a tota l’afició la camiseta oficial del Centenari. Aquesta equipació, i especialment la camiseta estarà a la venda per a tots els aficionats sallentins, que si ho desitgen la podran personalitzar amb el seu nom.

La camiseta s’ha realitzar a mida i en exclusiva, tant disseny com de tall, per l’empresa catalana Lider. El seu disseny ha volgut recordar les antigues i clàssiques equipacions blaugranes amb les franjes blaugranes clàssiques. També per primera vegada serà de màniga curta.

Com a detalls significatius la samarreta a la part interior del coll porta la inscripció del nostre himne, Fent honor a la memòria.

Darrera a l’esquena hi apareixen els noms de més de 300 persones que durant aquests anys han estat significatives en la història de l’entitat, en ella hi ha jugadors, socis, directius.

A l’esquena, sota el coll hi apareix la senyera com a símbol de la catalanitat del club. La senyera ja era present als primers escuts de l’entitat, però que va perdre arran de les dictadures de Primo de Rivera i posteriorment de Franco.

També hi apareix el logotip del centenari que ja us vam presentar fa uns dies, amb la inscripció de 100 anys de futbol.

A la màniga dreta també hi consta el logotip de la campanya de JOC NET, promoguda per la Federació Catalana de Futbol a la que el CE Sallent s’ha volgut afegir de forma explicita.

També com podreu veure pantalons i mitjes han estat personalitzades per l’ocasió.

Anuncis

3 thoughts on “Primer partit de competició i presentació equipació centenari!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s