Gran victòria! Sallent – Lliçà d’Amunt, 3-2

El Sallent ahir va realitzar un gran partit contra un Lliça d’Amunt que no li va possar les coses fàcils. Amb aquesta victòria el Sallent abandona les posicions de descens per primer cop en la temporada. Malgrat vèncer per la mínima el partit va merèixer un resultat més ampli pels locals.


Destacar el nombrós públic que es va donar lloc al Camp Nou, i el gran ambient de futbol i animació que va oferir el partit. On la gent va xalà de valent amb el joc sallentí.

Els locals es varen avançar ben aviat, amb un gol de Yuti al minut 4, poc va durar l’alegria, ja que al minut 10 en un xut de falta llunyà que va sorpendre al porter Romero, va suposar que el Lliçà empatés, i 3 minuts després aprofitant el desconcert local establia el 1-2.

El Sallent es trobava darrera el marcador quan havia creat ja varies ocasions de gol, ocasions que es varen reproduir incansablement, però sense trobar el fons de la xarxa, una cama, el porter, un xut un pèl desviat, semblava impossible aconseguir perforar la porteria del Lliçà d’Amunt.

El segon temps no va canviar massa la dinàmica del partit i el Sallent seguia arribant però sense encert, no va ser fins que amb l’entrada al terreny de joc del juvenil Carles Reposo aquest va finalitzar brillantment una jugada aconseguint el gol de l’empat.

El Sallent no es va conformar amb l’empat i va seguir buscant els tres punts i va ser Cabra que havia entrat feia poc i que després de marrar una clara ocasió, a la segona no va perdonar i posava per davant el Sallent.

Amb el partit en franquicia pels locals i el resultat curt vistes les ocasions del Sallent, ca permetre  al Lliçà somiar amb l’empat però el seu gol en el temps de descompte va ser anul·lat per fora de joc.

Lamentar el pèssim arbitratge, especialment d’un dels líniers més pendent de veure que passava a fora al camp que a dins.

El marcador ja no es va moure, 3-2 i la segona victòria consequtiva pel Sallent, que la setmana vinent visistarà el camp del Canovelles.

CE Sallent:
Romero, Boltor, Sabatés, Arnau, Diaz, Isaac, Eloi, Santamaria, Yuti, Hassane, Lluis. També Reposo, Cabra, Marcel.

Gols:
(1-0) Yuti min. 4, (1-1) min. 10, (1-2) min. 13, (2-2) Reposo min. 67, (3-2) Cabra min. 81

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s