Derrota i punt!

El Sallent va caure ahir derrotat per un abassegador 8-0 al camp del Tona, poques coses es poden treure de positives d’un partit així, però una d’elles pot ser la de tocar fons per començar a pujar cap a munt canviant actituds, plantejaments, i en definitiva veure per què està passant el que passà.

Un cop així ha de servir per reaccionar!

Del partit en si va començar condicionat per un seguit d’errors que van propiciar que als 10 segons el Sallent ja perdés 1-0, i quan es comença així poc més es pot fer. El Sallent al primer temps va dur la iniciativa almenys territorialment, però cada contra del Tona acabava en situació de perill, i el tercer gol d’un penal rigorós va sentenciar el partit.

Tona Sallent 8 a 0
Els jugadors sallentins van veure massa vegades el dorsal als del Tona.

El segon temps el Sallent va seguir jugant amb “alegria”, marxant a l’atac i fins i tot diria que va tenir més possessió de pilota, però al Tona no li calia gaire més, a cada contraatac queia un gol a la xarxa sallentina.

Malgrat tot això “només” són tres punts, i el partit que pren ara màxima atenció és el de diumenge vinent contra el Gironella, en el que cal guanyar o guanyar.

CE Sallent:
Romero, Boltor, Sabatés, Isaac, Lorca (Quintana min. 75), Arnau, Diaz (Eloi min. 30), Reposo, Barriga (Hassane min. 71), Cabra (Lluís min. 71), Yuti.

Gols:
(1-0) min. 1, (2-0) min. 17, (3-0) Penal min. 40, (4-0) min. 57, (5-0) min. 65, (6-0) min. 77, (7-0) min. 82, (8-0) min. 87

Anuncis

2 thoughts on “Derrota i punt!

  1. el tren de la salvació passarà de llarg si no reaccionen. el canvi d’entrenador sembla no haver canviat la dinàmica de l’equip. el seu fixatge ha estat més una qüestió estètica que una solució als problemes del grup. la seva virtud sempre ha estat fitxar jugadors, però ara potser ja és massa tard. si l’haguessin fitxat al juny, segur que la plantilla que hauria confeccionat seria ben diferent a l’actual i força més competitiva. l’anterior entrenador va subestimar la categoria i crec que va confeccionar una plantilla poc competitiva. o l’entrenador comença a creure en la plantilla que té o se’ns por fer molt llarga la temporada. per sort, ahir només hi havia 3 punts en joc. a veure si el proper derbi esperona als nostres jugadors i pot servir com a punt d’inflexió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s