Amunt, avant i visca el Sallent!!

Amb poques ganes i tard publiquem la crònica del partit de diumenge passat, caldrà aixecar el cap aviat i tirar això endavant, potencial ens en sobra, la joventut de la plantilla i les baixes les estem pagant amb escreix, però ens en sortirem.

Amunt, avant i visca el Sallent!!

Crònica Bagesfutbol.net. Foto: Regió 7

Quarta ensopegada consecutiva d’un Sallent que no aixeca cap i que s’enfonsa a la penúltima posició després de perdre per 0 gols a 5 en el derbi intercomarcal contra el Gironella, que fa que els berguedans superin als bagencs a la classificació.

SallentGironella5a0

No va tenir res a fer l’equip local en un partit de màximes urgències per als dos conjunts per sortir de les places de descens a Tercera Catalana. Va començar fort el Gironella i ja va avisar al Sallent enviant un xut al pal. Al minut 23, els visitants s’avançaven al marcador en aprofitar Rafa, amb un xut des de la frontal de l’àrea, un rebuig de Romero en el llançament d’un córner. 7 minuts més tard arribaria la jugada clau del partit en la qual Isaac va cometre un clar penal, veient la segona groga que significaria l’expulsió del central sallentí, que el capità del Gironella, Guifré, no va fallar. Amb un home menys el Sallent només podia intentar aturar el joc ofensiu del Gironella. A cinc minuts de la represa, Moi Nogareda, sentenciava el partit amb un 0-3 amb el qual s’arribaria a la mitja part.

A la segona part, no hi va haver canvis en el joc, i el Gironella va dominar al Sallent que en cap moment va poder res.  Al minut 54 Moi Nogareda establia el 0-4. A partir d’aquí el partit va baixar de ritme,on el Gironella dominava el partit i el Sallent intentava no encaixa cap gol més. En aquest període va arribar l’únic xut a porta del sallentins obra de Cabra amb un xut llunyà. A deu minuts del final Moi Nogareda establia el 0-5 definitiu amb el qual es tancaria la golejada al Sallent.

La propera jornada, que es disputarà en quinze dies, ja que hi ha descans, desplaçarà als homes de José Luis Ruiz al camp de l’Olímpic la Garriga.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s