Ens mereixiem més. OAR Vic – Sallent, 3-3

En un camp en el que era força complicat mantenir l’estabilitat degut a la pluja caiguda dissabte, el Sallent va treure’n un punt que analitzant el global del partit ens deixa amb un regust amarg.

20130120OarVicSallent3a3LowCuriosa combinació de colors va obligar-nos a lluir l’àrbitre.

Al Sallent li va costar entrar al partit, i al primer temps no va saber trobar la manera de jugar a un OAR al que l’estat del terreny de joc no se li feia estrany, no obstant el partit estava igualat.

Però que un penal, ja en parlarem, va facilitar la tasca a l’OAR de posar-se per davant, i poc després en una bona jugada dels vigatans aquests posaven el partit amb 2-0.

Amb aquest resultat vam anar al descans.

El segon temps va canviar el partit, el Sallent va controlar el mig del camp  i es va fer dominador del partit, al minut 47 Besora donava el primer avis amb un remat de cap al travesser.

Al minut 59 arribaria el primer gol del Sallent, Santamaria xuta i després de picar al pal la pilota s’introdueix a gol, 2-1.

El Sallent estava imparable, i en qualsevol moment podia arribar l’empat, però aquest no arribava, de l’àrbitre ja en parlarem. I quan millor estava, en un malentès entre la defensa i el porter Xiscu l’OAR posava el 3-1 a 10 minuts del final.

20130120OarVicSallentCornerA la mateixa centrada del mig del camp Besora agafa la pilota i va encarant un a un jugadors rivals, fins arribar a la frontal de l’àrea on li fa arribar a Barriga que combina amb Santamaria que marca a plaer, fent el seu segon gol i entrant de nou al partit, 3-2.

El Sallent va seguir prement l’accelerador i finalment a la sortida d’un córner Besora anticipant-se al primer pal de cap va aconseguir l’empat a 3.

El OAR amb el Sallent bolcat i buscant la victòria va disposar d’una ocasió que va disparar fora el seu davanter.

Amb aquest empat el Sallent encadena dues jornades sense perdre, ja que la setmana passada es va imposar a casa amb el segon classificat el Sabadell Nord, un equip “llenyero” en el que amb el gol d’Alberto va ser suficient per guanyar.

La setmana vinet visitem dissabte a les 16:15h. el camp del líder el CE Sabadell “B”.

CE Sallent: Xiscu, Noguera, Eloi, Diaz, Lorca, Arnau, Reposo (Isaac min. 86), Santamaria, Barriga (Lluís min. 86), Yuti (Sabatés min. 45), Besora.

Gols: (1-0) min. 26 penal, (2-0) min. 32, (2-1) Santamaria min. 59, (3-1) min. 80, (3-2) Santamaria min. 81, (3-3) Besora min. 85

El que ve a continuació parla de l’actuació arbitral. Està com està, tatxat, per que realment no volia ni escriure-ho però és l’única manera que tinc per explicar el que va passar i va condicionar el resultat.

Intentaré no parlar més dels àrbitres. Però algú ho havia de dir…

Ara parlem una mica de l’àrbitre si bé els culpables principals del seu desencert va esser la nefasta actuació dels seus assistents en que el van fer caure en l’error un cop darrera l’altre assenyalant fora de jocs inexistents (errors de 10 metres) i marcant-li faltes contra el Sallent inhibint-se al contrari.

Seguim amb l’àrbitre, el penal que assenyala al Sallent, per una empenta en un córner d’Eloi a un jugador de l’OAR al que ni tant sols anava la pilota que va ser refusada per un jugador del Sallent, empenta que en un partit n’hi ha 30, curiosament no en va veure cap més, també es mala sort.

 Dos penals claríssims un amb una descarada empenta sobre Besora que va dificultar-li la rematada i una sobre Reposo que quan encarava el porter va ser arrotllat i tret de la jugada tampoc les va veure. Ni ell ni el seu flamant Assistent 2, al que les dues jugades li van passar davant seu. També és mala sort.

Podem entendre aquestes errades de l’àrbitre, els assistents el varen vendre durant tot el partit, ara bé quan al minut 90 talla una llei de l’avantatge en la que el jugador del Sallent, Isaac, enfila sol el 1 contra 1 amb el porter aquesta si que es exclusiva seva.

No volem dubtar de la bona fe d’aquest àrbitre, (no ho tenim tant clar amb els assistents) però ja ens plou sobre mullat. Bé només per a que consti i els que no hi vàreu ser ho sapigueu.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s