L’estadi veurà el debut de Rubén Navarro, Sallent – Can Parellada

Finalment es confirma que el CE Sallent podrà disputar el transcendental partit contra un rival directe per la permanència,  el Can Parellada, al Camp Nou.

El recurs presentat pel Sallent al Tribunal Català de l’Esport en el que se’ns ha donat parcialment la raó, tot i està pendent de resolució, ens ha atorgat la suspensió cautelar de la sanció.

La concessió de la cautelar es fonamenta en que no es pot fer complir una sanció fins que els recursos en tràmit s’hagin resolt. Ja que una resolució favorable al Sallent un cop complida la sanció podria afectar a terceres parts en aquest cas el Can Parellada i la concessió de la cautelar no perjudica ningú.

Faltarà veure que resol finalment el Tribunal Català de l’Esport, però aquesta suspensió cautelar la considerem una primera victòria.

NAVARROCARTELLPARTIT

Tornant al partit aquest es disputarà a les 4 de la tarda de diumenge.

El debut de Rubén Navarro, és un al·licient més per a tant important partit, en el que Sallent i Can Parellada que es troben empatats a punts i lluitant per sortir dels llocs de descens, el partit d’anada vam ser derrotats per 2-0, si la victòria és imprescindible també seria molt important, tot i ser complicadíssim, recuperar l’average.

Que cap sallentí no falti al camp, aquesta setmana sobren els motius per veure i animar el Sallent.

Amunt Sallent!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s