Sallent – Cardedeu, 1-3.

Publiquem avui la crònica del partit de diumenge passat, el mal resultat no ens va deixar amb la moral suficient per redactar-la quant tocava.

Passats uns dies, les coses ja no es veuen tant negres, només són 7 punts, falta prou campionat i creiem en les possibilitats del nostre equip per obtenir la salvació. Aquesta setmana a guanyar a Taradell.

Això si, seguim reivindicant una mica de sort!

Crònica, tot i no està massa d’acord en el que diu, de Bagesfutbol.net.

Dolorosa i merescuda derrota del Sallent a mans d’un Cardedeu que deixa als blaugranes amb la salvació cada cop més complicada, és a dir, a set punts del San Lorenzo, equip que marca la salvació segura a Segona Catalana.

Malament va començar el partits pels interessos dels bagencs, ja que al minut 4 de partit, els vallesans ja es van avançar al marcador gràcies a un gol de Adama, aprofitant un error defensiu, superant a Chiscu amb un xut llunyà. Els sallentins, tot i no jugar un bon partit, van tenir la fortuna de igualar el matx gràcies a una contra finalitzada per José Maria, aprofitant una assistència a l’espai de Rubén Navarro. Fins i tot, l’equip local va tenir una ocasió claríssima per poder-se avançar al marcador però Besora, sota pals, va enviar als núvols un xut de José Maria. Juts després d’aquesta oportunitat, el Cardedeu es va posar per davant al marcador aprofitant també una indecisió defensiva, que va acabar amb un passada de la mort. Amb el resultat en contra es va arribar al final dels primers 45 minuts.

A la segona part, el Sallent va intentar sortir a buscar l’empat i va introduir un canvi ofensiu (Alberto per Isaac), per intentar assolir l’objectiu de la remuntada. Però ni de bon tros el Sallent va fer mèrits per aconseguir l’empat. Els blaugranes van veure com el Cardedeu desaprofitava un parell d’ocasions clares per sentenciar el partit. Les úniques aproximacions per part del Sallent, va ser una jugada en la que es va reclamar penal sobre Alberto, què l’àrbitre no va voler senyalar. A falta de quatre minuts per acabar el partit i amb el Sallent jugant amb tres defenses pet intentar aconseguir encara que fos un punt, una innocent cessió va acabar amb un lliure indirecte que, ràpidament executat va acabar amb l’1-3 definitiu.

La propera setmana, els sallentins es desplacen, dissabte a la tarda, al camp del Taradell, equip de la zona mitja alta de la taula i que aquesta jornada va guanyar al Castellar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s