Dos partits dues victòries. Sóm líders!

Quan ja s’han disputat les dues primeres jornades del campionat de Tercera Catalana (de moment a espera de la sentència del Tribunal Català de l’Esport), l’equip s’ha mostrat contundent en el resultat amb dues importants victòries contra teòrics rivals en la lluita per l’ascens.

El primer partit contra el Joanenc, un equip molt reforçat aquesta temporada, vàrem treure un resultat de impacte un 5-1, que es va quedar curt, ja que per ocasions en podríem haver marcat 2 o 3 més. Yuti i Alberto per partida doble i el debutant Cristian Martin (ex Marganell) que es va estrenar amb un gol de cap en el primer partit oficial.

20130908SallentJoanent5a1

El segon partit contra el Puig-reig, on amb una gran primera part vàrem posar-nos en un avantatge de 2 a 0, de nou Yuti i Alberto, el segon temps no vàrem estar tant fins en el joc, però vàrem disposar d’ocasions i fins a tres gols anul·lats que podrien haver valgut un altre golejada, si bé el Puig-reig al segon temps i especialment els darrers minuts també va tenir opcions per marcar i lluitar pel partit.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s