Goooooooooooooool del Sallent!!!!!

Aquesta locució s’escolta al municipal de Sallent cada vegada que l’equip local marca un gol, el responsable l’home del micròfon, l’speaker del Sallent, en Ramon Soler.

A semblança del que succeeix amb els dos coets que es llancen al camp de la Real Societat per cada gol de l’equip local, molts seguidors del Sallent se’n assabenten des de casa seva de si el Sallent marca algun gol per la megafonia de l’estadi.

Aquesta cant ja forma part de la litúrgia en la celebració dels gols del  Sallent,  aviat farà 10 anys que la va començar i ara s’ha convertit ja en un ineludible en les celebracions sallentines, fins al punt que un gol sense el cant del “Goooooooooooooool del Sallent” sembla que hi falti quelcom.

Ramon Soler fa gairebé 40 anys que col·labora amb el futbol, en diferents vinculacions al llarg d’aquest llarg període, fins i tot sent membre de la Junta Directiva del Centre d’Esports Sallent.

El crit de “Goooooooooooooool del Sallent” també ha passat a les xarxes socials, concretament a Twitter, en les piulades corresponents a les retransmissions dels partits del primer equip, també es pot llegir a cada gol el ja tradicional “Goooooooooooooool del Sallent“.

20050106_Regio7_RamonSoler_elMorenoHem cregut interessant recordar-ho i agrair-li la tasca arran d’una entrevista que li va realitzar el Regió 7 fa uns anys i que ha caigut a les nostres mans aquesta setmana. La podeu llegir aquí, o clicant damunt la imatge.

Fem història, som centenaris.

Visca el Sallent!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s