Joanenc-Sallent, 2-3. Partit de luxe!

El partit que va enfrontar el Joanenc (3 classificat) i el Sallent (lider) va ser un dels partits més emocionants que ens ha tocat disputar els darrers anys, ja que el marcador, el joc i el resultat final va fer un còctel amb un regust esquisit.

El Sallent va gaudir de les millors i més clares ocasions de gol, al primer temps Yuti sol davant del porter no va saber materialitzar, Besora en una rematada de cap que va aturar el que seria el protagonista del partit, almenys del primer temps, el porter local Bastardes (exSallent), la seva millor intervenció va arribar quan va aconseguir aturar un potent xut d’Alberto i quan Yuti remata el rebuig de cap Bastardes va treure una mà providencial pels interesos del Joanenc.

Si amb aquestes no ni va haber prou, va aturar un penal xutat per Alberto, al mig de tot això el Joanenc va aconseguir 2 gols que li deixaven el partit amb franc avantatge.

20140126_JoanencSallent2a·

Al segon temps, però, el líder va sortir convençut de les seves possibilitats i ben aviat va trobar el cami del gol que se li havia negat al primer per mediació d’Alberto, i va gaudir d’uns 15 minuts on va pressionar molt fort la defensa local, però el gol de l’empat no arribava.

Després 15 minuts on cap equip imposava el seu joc, però els darrers 15 van tornar a ser del Sallent sobretot quan Yuti d’un bon xut trobava el fons de la xarxa i establia la igualada.

A 7 minuts del final una falta perillosa a la frontal del Joanenc que Alberto executa magistralment per l’escaire però toca el pal, dos rebutjos posteriors i finalment Yuti rematxava al fons de la xarxa i es desbordava l’alegria a jugadors i aficionats visitants, 2-3, just premi a les millors ocasions sallentines.

Els darrers 5 minuts el Joanenc va intentar buscar l’igualada però amb més cor que cap, i la defensa sallentina molt ordenada tot el partit va desfer els darrers intents locals.

Amb aquesta victòria el Joanenc (37 punts) es queda lleugerament despenjat del liderat (8punts i l’average) i el Sallent (45 punts) reafirma la seva condició de lider a l’espera de rebre el Puigreig (40 punts) aquesta setmana.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s