Nou 7 en blanc del Sallent, ara a la Piri!

Si la setmana pasada parlavem de set en blanc a Cardona (0-6), aquesta podem parlar d’un nou 7 a 0 a la Pirinaica.

SallentPirinaica7a0Sec4
Bona presència de públic, malgrat la tarda plujosa i grisa.

El partit no va tenir més transcendència que veure quants gols podia marcar el Sallent. Tot i això la Pirinaica ho va intentar al primer quart d’hora, però ja amb el marcador encontra degut al matiner gol d’Alberto.

SallentPirinaica7a0Sec0

Una jugada que sinó determinant, encara va facilitar més la feina al Sallent, va ser arran d’una gran assistència de Besora a Yuti que el deixava encarat de cara a porta, el defensa, sent el darrer home li feia falta just a la frontal de l’àrea suposant l’expulsió i la Pirinaica amb 10.

SallentPirinaica7a0Sec1

SallentPirinaica7a0Sec2Tres minuts després, Alberto de nou finalitzava una jugada de Yuti, 2-0. I Abans d’acabar el primer temps Yuti feia el 3-0. El Sallent va disposar de moltes ocasions per ampliar l’avantatge en aquest primer temps, però res comparat amb el que varem viure al segon, múltiples ocasions del Sallent, especialment d’Alberto, que per poc no acabaven entrant.

SallentPirinaica7a0Sec3
Oportunitat de gol de Yuti

Al 57 Yuti feia el seu segon gol, i Alberto, per fi, feia el seu tercer gol, i sumant el segon hat-trick consecutiu després del de Cardona.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Garci i Cabra tancaven el compte golejador del Sallent, en una tarda que el marcador podria haver arribat a les dues xifres a poc que la davantera sallentina hagués afinat un xic més la seva punteria.

SallentPirinaica7a0Garcigol
Celebració del gol d’en Garci (6-0).

El Sallent suma ja, 7 partits consecutius sense encaixar un gol, i actualment és l’equip amb millor puntuació de la categoria, el màxim golejador i el menys golejat. A més aquesta setmana consolida una mica més el seu lideratge (66 punts) arran de l’empat entre els seus immediats perseguidors, Puig-reig (55 punts) i Can Trias (60 punts)

CE Sallent:
Xisco, Calafell, Martos, Martin, Pla, Pelfort, Arnau, Dani, Besora, Yuti, Alberto. També: Isaac, Garci, Cabra, Noguera, Sabates.

Gols:
(1-0) Alberto min. 7, (2-0) Alberto min. 35, (3-0) Yuti min. 44, (4-0) Yuti min. 57, (5-0) Alberto min. 65, (6-0) Garci min. 75, (1-0) Cabra min. 87,

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s