45 minuts apoteòsics! Sallent – Puigreig, 3-0

Ahir es va poder veure un partit d’aquells que fan afició, i ja en tenim uns quants aquests any, on els jugadors del Sallent van sortir a menjar-se el Puig-reig i ho van assolir, amb una lluita asfixiant i encertant de cara a gol, el partit s’ho mereixia.

El primer equip del Sallent es va exhibir davant un Puig-reig que es va veure superat des del primer minut.

20132014SallentPuigreig3a0equip

En la continuació del partit que es va suspendre per lesió arbitral el Sallent va endur-se els tres punts en litigi i ara te 9 punts d’avantatge sobre el Can Trias que te un partit menys al camp de l’Olvan.

20132014SallentPuigreig3a0penal
Penal, 2-0. Alberto.

La primera pilota del partit va acabar centrada sobre l’àrea del Sallent, i la contra següent Alberto pentina i Yuti es planta davant el porter del Puigreig i marca de vaselina. Només havia passat 1 minut i el Sallent encarrilava el partit davant l’alegria de l’afició local.

20132014SallentPuigreig3a0celebracio2a0El Segon gol arribaria en un control d’Alberto dins l’àrea, es fa lloc, protegeix la pilota i es “arrotllat” per la defensa local, penal indiscutible que ell mateix va transformar, min. 65 i embogia el Sallent.

El Sallent va disposar dels millors minuts davant un Puig-reig inoperant, i va arribar el 3-0 de nou Yuti i el deliri local!

20132014SallentPuigreigAlberto3a0Alberto substituït entre aplaudiments.

Garci va estar a punt de fer el quart, i les ocasions es succeïen.

20132014SallentPuigreig3a0publicEls minuts finals la bogeria va anar calmant-se i el Puigreig es va poder estirar una mica i a pilota parada Sua hauria pogut marcar, però el seu xut va anar al pal, i segueix la imbatibilitat sallentina i ja son 947 minuts!!

L’afició local va marxar cap a casa amb un somriure entre orella i orella havent gaudit d’un partit vibrant, intens i amb passió… que no tot s’acaba en el Barça o el Madrid, que ja veurem que faran d’aquí una estoneta.

No hi ha res fet i tot és possible, però si, que potser, una mica més aprop…

Visca el Sallent!!

NOTA: la primera i la penúltima fotografia són de @Gol_cat

CE Sallent:
Xisco, Noguera, Martin, Martos, Pla, Arnau, Dani, Calafell, Garci, Yuti, Alberto. També Cabra, Isaac

Gols:
(1-0) Yuti min. 46, (2-0) Alberto min. 65 penal, (3-0) Yuti min. 73

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s