Any de records! Sallent – Castellbell, 7-0

cesallent600x588Sense fer un partit brillant, tampoc calia, el Sallent es va imposar amb suficiència al cuer de la categoria per 7 gols a 0, 3 d’Alberto, 2 Yuti, 1 de Garci, 1 de Cabra i el “golasso” de Noguera des del mig del camp, que va tornar a marcar després de més d’una dècada de no fer-ho!

El Sallent suma ja, a manca de 4 partits, 81 punts, a tant sols 1 de la seva màxima puntuació històrica, assolida la temporada 1998-99 a l’antiga segona regional, xifra que haurem de superar per ser campions!

També actualment porta 105 gols a favor, xifra que iguala els de la temporada 1998-99, i supera el darrer ascens 2009-2010 amb Angel Benito (101) a la banqueta. Només supera aquestes xifres el Sallent del 1973-74 amb la increïble xifra de 146 gols a favor record històric anotador del club.

Pel que fa a la xifra de gols encaixats, des de que tenim constància, pràcticament 100 anys de registres històrics en classificacions de lliga, és la temporada, amb menys gols encaixats, tot i que encara manquen 4 jornades que podrien fer canviar aquests números.

El cop que la porta del Sallent ha estat menys golejada amb lligues de 18 equips, és la temporada 1987-88 a primera regional amb tant sols 23 gols en contra, els sols 49 gols a favor varen evitar segurament l’ascens a preferent.

Per trobar menys gols en contra ens n’hem d’anar a l’any 1945, on amb tant sols 16 gols en contra, però amb 10 partits jugats! I la 1923-1924 amb 5 gols però sols amb 6 partits jugats i proclamant-nos campions del Bages-Berguedà.

En definitiva un any per emmarcar, al que caldrà posar-hi la cirereta amb la consecució del campionat, que aquest cap de setmana ens brindà la primera oportunitat si aconseguim assolir la victòria al camp del Can Trias.

Amunt Sallent!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s