Un gol LEGAL anul·lat ens deixa fora de la semifinal de Copa!

Fotos Sergi Vargas.

En una tarda amb molta presència de públic a l’estadi, gracies afició!!, el Sallent va estar a punt de donar la sorpresa i assolir el pas a semifinals de Copa Catalunya Amateur, una decisió arbitral a 10 minuts li ho va privar davant la indignació de bona part de les més de 300 persones assistents al matx.

20140801SallentMolletense1a3CopaCat  20140817SallentMolletenseTunel 20140817SallentMolletenseCapitans    20140817SallentMolletenseOcasiolocal

La primera part el domini territorial va correspondre a un Molletense més rodat, el Sallent era el seu primer partit de pretemporada, però tot i alguns problemes a pilota parada per la defensa del Sallent les millors ocasions van ser per als locals, la més clara el primer gol sallentí, Besora recull una intercepció d’Arnau que agafa la defensa visitant descolocada i marxa cap a porta on d’un xut ras i sec bat el porter del Molletense, era el minut 10 i el Sallent ja manava en el marcador.

20140817SallentMolletenseXisco
Xisco refusant una pilota davant el nombrós públic.

La primera part segueix amb posició del Molletense però les arribades a la contra del Sallent poden fer molt mal, Arnau, Yuti i Ratera van tenir les millors, fins i tot un gol anul·lat per fora de joc.

20140817SallentMolletenseYuti
Gran ocasió de Yuti.
20140817SallentMolletenseRatera
Bona ocasió de Ratera.

Al darrer minut del primer temps un corner en contra del Sallent acaba amb l’empat visitant. L’estratègia visitant es va imposar en aquesta ocasió.

20140817GolMolletense1a1
L’empat visitant, 1-1.

Al segon temps, el Sallent va millorar i es va treure de sobre el domini territorial i a mida que passaven els minuts s’anava trobant més fresc i començava a gaudir de bones ocasions, una arribada de Ratera que creua massa davant la sortida del porter i Yuti no hi arriba per poc, un xut de Yuti que treu un defensa sota pals…

20140817SallentMolletenseRematada
Besora a per totes amb el porter visitant.

El Molletense seguia creant sensació de perill a pilota parada pel seu bon joc aeri però el partit marxava sense més gols, quan arribà la jugada que marca el destí sallentí, després d’una bona combinació local la pilota arriba a Yuti que entra a l’area per banda dreta fa la centrada cap a darrera i Besora que aaribava lliure de marca deixa passar la pilota estre les cames i d’esperò creua la pilota al fons de la xarxa, Gooooooooooooool del Sallent!!!! ….

Però el línier que venia mal posicionat (o hem pogut veure en la filmació del partit que va fer el club), marca fora de joc on només hi havia un gol vàlid del Sallent (tenim video) que a 10 minuts del final significava la sentència d’un Molletense que cada cop estava més cansat.

Indignació, quatre crits, mitja rialla del linier i gol anul·lat!!

El Molletense en una falta al mig del camp al minut 82 va treure profit de l’estratègia i de cap va marcar el definitiu 1-2, que poc després amb les preses sallentines va aprofitar per marcar el 1-3 definitiu.

Com fa uns anys davant el Vic/Riuprimer el Sallent va caure eliminat a la Copa per 1-3 després d’una decisió arbitral en contra.

Gracies equip pel bon partit, i gracies afició per fer-nos costat!

CE Sallent:
Xisco, Lorca, Martos, Pla, Capdevila (Seriols min.86), Arnau (Daniel min.86), Sabatés (Rambla min.65), Dani (Boltor II min. 61), Yuti, Besora, Ratera (Garci min. 75).

Gols:
(1-0) Besora min. 10, (1-1) min. 45, (1-2) min. 82, (1-3) min. 85

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s