Derrota inmerescuda a Caldes, 2-1

El primer equip no va poder tancar l’any guanyant, tot i que per joc va merèixer almenys l’empat.IMG_0197Foto conjunta dels dos equips en suport a la campanya mundial footballremembers, en record dels 100 anys de la treva de Nadal de la primera guerra Mundial on soldats anglesos i alemanys van parar de matar-se per unes hores, i al mig de les trinxeres van jugar un partit de futbol.

IMG_0184

La jugada clau del partit va estar al minut 45 del partit, on després d’una bonica jugada col·lectiva del Sallent Dani xuta amb el porter vençut i un jugador local fa una bonica estirada i la treu amb la mà, davant la perplexitat de propis i estranys l’àrbitre això no ho va veure. De passar amb un possible 1-2 i el Caldes amb 10 el partit s’hauria posat molt de cara.

IMG_0193Els capitans, Miguel Angel (ex primera divisió) i Alberto amb els assistents i el pèssim Montferrer Miralles al mig.

Abans el Sallent s’havia avançat amb un gol d’Alberto.

Poc després el Caldes en una centrada per banda un jugador local la va pentinar amb el cap i va fer pujar la igualada al marcador.

Al segon temps va seguir l’espectacle arbitral, arribant a treure fins a 19 targetes en un partit en que cal destacar el joc net i esportiu d’ambos equips. AL final li varen començar a coincidir i varem acabar amb 9 jugadors nosaltres i amb 10 ells.

Bonica jugada del Sallent, que acaba per poc en fora de joc.

El gol del Caldes va encoratjar el Sallent que malgrat jugar amb 9 jugadors es va bolcar per assolir l’empat i va gaudir de bones ocasions per empatar però l’encertat porter local ho va evitar amb 2-3 intervencions de mèrit.

Ara comencem ja el descans de Nadal i abans de Reis i tornem amb un partit amistós el dia 4 a les 16:00 h. contra el Vic de primera catalana.

CESALLENT:
Xisco, Lorca, Martin, Martos, Pla, Chicho, Sabates, Dani, Besora, Alberto i Rambla. També: Boltor II, Garcia.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s