Gran victòria per seguir somiant! Castellar – Sallent, 1-2

El Sallent després de realitzar un dels millors partits a fora de la temporada va obtenir una valuosa victòria davant el Castellar, remuntant un 1-0 en contra, en un segon temps on varem ser netament superiors i on els gols de Yuti (1-1) i Ratera (1-2) van permetre’ns alçar amb la victòria.

El partit va tenir un bon seguiment en premsa, tant en paper com on-line, amb vídeo resum inclòs.

Pel que fa a la premsa on-line destacar el diari digital “L’actual”. A continuació la seva crònica:

ACTUALDiariCAstellar

CastellarActual1La UE Castellar cau al Pepín Valls davant el Sallent per 1 a 2, en una segona part nefasta, on els homes de Juan Antonio Roldán han acusat l’esforç físic de la temporada i s’han vist desbordats a la contra, per un Sallent que no ha donat opcions en defensa i que ha aprofitat totes les seves opcions en atac.

Qui hagi arribat tard al Pepín Valls, segurament no haurà vist el gol de Joan Villaronga al minut dos. Només començar, un sòlid Castellar treia una falta a la zona mitja del camp contrari. La falta la penjava Dani Quesada i era rematada al segon pal per Villlaronga que donava l’avantatge als locals i certa tranquil•litat inicial als homes de Roldán.
El partit no tenia un dominador clar en els primers minuts de joc, però era la Unió Esportiva era qui portava la iniciativa, tot i que els seus atacs no eren tan freqüents com de costum.

Al minut 17, Dani Quesada avisava amb un xut llunyà a la porteria de Jacob Carrique, que el porter visitant enviava de nou a córner. Una de les primeres oportunitats clares dels blanc-i-vermells a la primera part.
Quatre minuts després, al 20, l’àrbitre invalidava tard una jugada atacant per falta dins de l’àrea petita a un defensa, quan una part dels jugadors del Castellar ja celebraven el que hagués significat el segon gol.
Uns primers minuts on l’anada i tornada n’era la tònica principal i amb els dos rivals conservant en el joc, sabedors de la importància de sumar els tres punts, ja que el Sallent, dos punts per sota del Castellar, no volia deixar de sumar aquesta jornada. La Unió Esportiva conscient de la punxada del líder Tona contra el Lliçà per 1 a 2 i de l’empat a un de la Peña San Pedro contra el San Cristóbal, tenia com a prioritari sumar els tres punts per situar-se a només un de les posicions d’ascens.

Passaven els minuts al Pepín Valls i el joc es decantava del costat dels locals, però sense definir als metres finals, amb una sòlida defensa del Sallent que frenava sense gairebé problemes els ordenats atacs dels blanc-i-vermells i arribant al descans amb l’1 a 0 al marcador.

La segona part començava amb el domini locals durant els primers minuts i de nou Carrique aturava un fort xut de Joan Egaña que arribava des del darrera.
Tres minuts després però, una errada defensiva en un ràpid contraatac del Sallent, era culminada per José María López per igualar el marcador del Pepín Valls i com va passar contra el Cardedeu, l’equip s’enfonsava anímica i físicament.
El Castellar seguia atacant i el Sallent es limitava a esperar als homes de Roldán amb una defensa, que per moments arribava a tenir sis homes dins de l’àrea. Només els xuts a pilota aturada donaven opcions als blanc-i-vermells, com l’aturada de Carrique en un fort xut lateral de falta.

Els de la vila eren sobrepassats una vegada rere l’altre en velocitat pel Sallent, i en un altre error defensiu els del Bages es plantaven davant de la porteria defensada per Adrián Valenzuela i perdonaven el segon, enviant la pilota fora pel lateral dret del porter.

Roldán reaccionava al minut 60 amb el canvi de Victor León per Marc Argemí, però tot i així, seguien els problemes físics als locals. La tònica no canviava gaire i el partit es convertia en atacs del Castellar amb més cor que cap i ràpids contraatacs del Sallent que desbordaven la defensa local totes les vegades que ho intentaven.
Al 71, tractant d’acabar amb la diferència de velocitat, l’entrenador local feia un triple canvi i saltaven al camp Josep Pujol, Víctor Moya i Joaquim Cadafalch en substitució d’Èric Serna, Dani Quesada i Jordi Díaz.
Dos minuts després el Sallent, de nou a la contra, fallava un gol cantat davant de Valenzuela, quan Xavier Ratera deixava una pilota a un company i que aquest enviava als núvols. Aquest xut era replicat per Pepo al minut 74, que després d’una centrada de Moya i el refús de la defensa, engaltava la pilota que anava a parar, a les mans de Carrique, molt segur durant tot el partit.

I el que tots els presents al Municipal de Castellar estaven intuint, arribava al 78, quan de nou una desbordada per la banda de Ratera, col·locava al del Bages dins de l’àrea castellarenca i marcava a plaer amb un xut creuat que Valenzuela no podia aturar.
Poc més de deu minuts per acabar i el Castellar començava a penjar pilotes al camp visitant sense massa èxit, ja que la defensa del Sallent era tot un bloc impenetrable pels homes de Roldán.

Al minut 90, Carrique veia una groga per perdre temps i l’àrbitre allargava gairebé sis minuts per les aturades en el joc, temps suficient per expulsar al segon entrenador del Sallent per vermella directa en queixar-se per l’afegit.

“No hem sabut tancar al darrera en les dues jugades dels gols. A la segona part el Sallent ens ha matat a la contra. Físicament estem bastant fotuts” va dir Roldán en declaracions a L’Actual després del partit. “El Sallent ha estat millor que nosaltres al mig del camp i al davant i només ens queda felicitar-los per la victòria” va afegir.

Finalment, derrota per 1 a 2 contra el Sallent, un equip que passa a la classificació al Castellar i que es col·loca tercer a quatre punts de la Peña San Pedro. Al respecte Roldán va declarar que “si nosaltres no som capaços de guanyar estarem cada vegada pitjor, i si perden o guanyen els nostres rivals no ens importarà gaire” va reconèixer Roldán.

Els blanc-i-vermells cauen a la quarta plaça, un punt per davant del Lliçà d’Avall, un equip molt fort en aquest tram final de lliga.
Els castellarencs visitaran la propera setmana el camp del Bellavista-Milan a Les Franqueses. El Bellavista empatava a un a domicili, aquesta jornada amb el Sant Quirze.

Per finalitzar l’article del Diari Regió 7.

20150308Regio7_CastellarSallent1a2

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s