10 partits per a un somni! Sallent – Gironella, 4-1

Després de la important i autoritària victòria assolida aquesta setmana en front al Gironella per 4 gols a 1, i a la combinació de resultats favorables al capdavant de la classificació ens trobem que a falta de 10 jornades estem a 1 punt!! de la promoció d’ascens a 1a. Catalana!!

Aquest cap de setmana, dissabte, haurem de disputar els tres punts en litigi amb un necessitat Llerona, en un campionat en el que no hi ha enemic petit. Per exemple aquesta setmana han sumat més punts els darrers 8 classificats que els primers 8!!

Així que si, en falten 10, però només podem jugar-ne un cada vegada, així que partit a partit…

Tot seguit us pengem la crònica del Regió 7 i la mini del Mundo Deportivo. On es detalla el bon partit del Sallent amb un primer gol de Ratera al caçar una bola a dins l’àrea, el segon d’un bon cop de cap d’Alberto i els dos fantàstics gols del “debutant” Santamaria, el primer d’una rosca que va entrar per l’escaire des de la frontal de l’àrea.

REGIó 7.

201415SallentGironella4a1

 

MUNDO DEPORTIVO:

20142015MDSGironella4a1_1

20142015MDSGironella4a1_2

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s